Freeeedagsmys!








Ja eller så mkt mys och mys har det inte varit hitills och kommer nog inte bli för den delen heller . . .
Har haft en lång praktisk redovisningslektion i Tennishallen där vi hade i uppgift att genomföra vårat träningsprogram som vi har planerat de senaste dagarna på en grupp av 15 personer i 15 minuter, och eftersom vi just var 15 personer så blev det 15 stycken olika träningsprogram och en hel del tid. De flesta hade planerat stabiliseringstyrka vilket slutade i att man samlat på sig uppemot 1 timme efftektiv allmänstyrka när lektionen var slut, gött!
Efter det så tog jag och A2 en tur till fridrottshallen där vi bombade på med maxstyrka, A2 bombade dock på för mkt och hade tyvärr oturen att dra sin krånglande axel ur led igen, sjätte eller sjunde gången på 3 år, lider givtevis med honom och hoppas på ett snabbt tillfrisknande, stämningen blev såklart lite dämpad efter det men jag lyfte vidare.

Körde 5 övningar med tung vikt och få repetitioner, bla stående rodd, frivändning och godmorning, kändes helt okey , dock lite ovant då jag inte kört just maxstyrka på närmare ett år.

Eftermiddagen och kvällen blir nog lugn, och imorrn väntar 2 stycken heta intervallpass, fräscht värre! Väntan efter mina nya brillor från BJ kommer nog dock dominera eftermiddagen, vi hörs ikväll!

/ JH




Inga kommentarer: