Hör upp skidåkare!

Hör upp skidåkare! Tänkte träna lite i helgen, hade tänkt mig skidor klassiskt, typ på söndag. Och nu är det bestämt att distanpasset börjar klockan 8. Samling Berga by, Sälen. Träningen är öppen för alla och jag hoppas vi kan bli ett gäng, har redan nu hört rykten om en liten grupp åkare som kommer men ju fler vi blir desto roligare. Välkomna! Påväg mot sälen nu, ska testas skidor, ser framemot morgondagens lopp, kommer bli mäktigt!

STH SKICROSS COMPETITION
STH Skicross Competition är en längdskidskicrosstävling som kommer arrangeras i Storstenshöjden 2 mil från centrala Örebro den 14e April våren 2012. Ett arrangemang med lite schysst "efter säsong feeling" som kommer innehålla mkt show och fart i den spektakulära och utmanande banan som kommer byggas upp och gå både uppför och nedför i slalombacken i norra storstenshöjden. Banan som är inspirerad av den mer internationellt kända "red bull Nordix" kommer innehålla en hel del hopp, slalomportar, tighta velodromkurvor och diverse gupp. Tävlingen kommer bestå av en herr och en damklass från 15 år och uppåt , och kommer köras som först en tidsprolog där de 30 bästa kommer gå vidare till kvart-semi och finalheat. Förutom prestigen i att vinna denna tävling så kommer även en hel del tunga priser finnas . . . .

" Tanken bakom hela tävlingen är att få till en fartfylld och utmanande bana där fart och teknik kommer blandas med adrenalin och skicklighet, samtidigt vill vi få till ett scyhsst och publikfriande arrangemang med spännande tävlingar för både åkare och publik, häftig bana, musik, och diverse andra events runtomkring. En tävling utöver det normala helt enkelt!

Här kommer det en tjockis!

Tjockisen från närke har nu vilat i 5 dagar i rad vilket nog inte skett på de senaste 2 åren, men nu har förkylningen släppt och med all sannolikhet blir det start på söndag i Vasaloppet, såja! Överskott av energi har jag iaf nu så det räcker och blir över så nu gäller det bara att få in lite träning i musklerna och kicka igång. Tror jag blir farlig på söndag, iaf utför  Ur spår gubbar och tanter!

Snacka tricepsstyrkaVilken jävla prestation! En annan har varit småförkyld i några dagar nu, inte bra när vasan närmar sig med stormsteg . . . . .

Vasaloppsbubblan

1 vecka kvar . . .

Efter hemkomsten från Ulricehamn så har det varit lite piano, tränade lätt under måndagen och tisdagen innan jag på onsdagen deltog i Tour De Kifs 8e deltävling 10 km skejt, det bjöds på blåis och hällregn. Känslan på loppet vara samma som i Ulricehamn, bra fart i 2 varv och sedan klubbad säl, men hur som helst en bra genomkörare.

Efter det har jag sedan vilat torsdag/fredag efter 18 dagars träning, under gårdagen smög jag sedan igång med ett 3 timmars klassiskt pass och morgondagens träning kommer även den bli lugn och lång. Sedan kommer jag under måndag, tisdag köra lite fart och därefter ta det rätt lugnt in emot vasaloppet. Kroppen och dagskänslan kommer få styra det hela.