Återuppståndelsen

Likt en pensionär med brutal energibrist som just fått dropp och ny rullator så har nu herr hultins bloggande återuppstått från de döda. Man har legat ner i fosterställning samtidigt som man blivit sparkad i magen, man har nått botten, man har varit långt inne i mökret, man har befunnit sig on the dark side, de har inte stämt, det har varit obefintligt med lust till att fortsätta delge skidsverige min vardag, det har varit totalt mörker. Men nu, NU kanske den efterlängtade vändningen har kommit!

Marwes klassiska rullskidor, underbara lagg, höll ca 10 pass. Avverkat 3 Proski flex samt 1 par Marwe på 2,5 sommar nu, är jag så fet?

Folk som inte känner mig tillräckligt väl kan få intrycket av att jag anser mig vara rätt skaplig på skidor, att jag är grym,världsmästare...dom kunde inte ha mer fel. Däremot så kan jag verka rätt kaxig och stöddig då jag säger vad jag tycker och tänker och tror på mig själv, fast jag egentligen är jag en rätt timid och lugn grabb med humor. Om det finns en gud så måste hans grymmaste handling (efter att inte avstyra krig, fattigdom, förtryck etc.) att begåva någon som mig med ett så otroligt stort tränings och skidintresse samtidigt som jag fått så snålt med talang. Däremot så tror jag att jag har potential i skidspåret framöver.

Att jag mestadels aspirerat på bottenplaceringar de senaste 2 säsongerna då vi listar skidtävlingar är något jag är fullständigt införstådd med, när jag säger något annat (vilket händer) är det ironi och drift med mig själv. Men det faktum att jag håller halvtaskig motionsklass skiter jag fullständigt i. Jag har så jävla kul när jag åker skidor och har satt ett mål där i horisonten, och det målet viker jag inte en tum ifrån. Jag ska stå på startlinjen på hemmaSM i Ånnaboda och jag ska göra ett par riktigt bra prestationer i spåret.

Vad har då hänt de senaste månaderna när det inte har bloggats, har hultin lagt skidorna på hyllan, har han bara legat i soffan och ätit chips. Nej nej . . . .

Jag har tränat på som vanligt förutom att jag enligt den plan jag satte för ett par år sen tränat lite mindre timmar och lite mer intervallpass. Så lugn ni som varit oroliga, jag kommer stå på startlinjen återigen i vinter.

Sommarens träning hitills . . . .
 
Idag är det vilodag, den första på länge. Veckan som var tränade jag på rätt bra och landade på ca 25 timmar, så idag ska kroppen få välbehövlig vila innan vi dunkar på med ytterligare 1 likadan. Uppåt, framåt!
 
Vi hörs folket. tack för mig.
 
/JH