Handduken är kastad!

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a joke, it's true.
You'll see it's all a show, Keep 'em laughing as you go
Just remember that the last laugh is on you. And always look on the bright side of life...Halsontet övergick i förkylning och där var mitt sm slut. Visst jag skulle kunna ha suttit här och gråtit ut i rena rama romanen, skrivit spaltmeter efter spaltmeter om hur dåligt allt går just nu, hur mkt tid jag lägger ner och hur lite jag presterar, hur långt ner på botten i min egna ranking jag är just nu. Hur dåligt säsongen har gått som knappt har börjat, hur lite jag tävlat och hur frustrerad jag är.

Men vafan, gör det saken till det bättre? knappast, så det skiter vi i, it´s not my cup of tea.

Jag åker skidor, har jävligt roligt, älskar det jag gör och upp och ner går det här i världen, fråga bara juholt! Nu skiter vi i det här, glömmer det, nollställer och börjar på nytt, vad gäller tävling/träning/förväntningar osv. Kristen Skjeldal åkte NM som 45 åring idag, jag är 22, jag har ett par år och mästerskap framför mig tills dess!

Ha de!

DNS


Ont i halsen? Ja. Rinnande näsa? Ja. Start idag? Nej. Känsla? Mesigt, tönt, fjolla, less. Klokt? Ja. I vågskålen? ett skiathlonrace därefter sjuk, eller stå över skiathlon och ha 3 race kvar att köra. Säsongskänsla? piss. Bryr jag mig om det som varit? nej. Vad gör vi imorrn? Kör bara kör, det får bära eller brista. Förväntas det idiotiska kommentarer på det här inlägget? Absolut, varsågoda bara kör. Blickar vi framåt och tänker vända på den här skiten? Ja. Coolt inlägg? nej. Mkt snack och lite prestation? ja. Ungefär så skulle jag väl sammanfatta läget just nu, men ärligt nog så är jag inte särskilt sur utan skrattar mest åt skiten, lägga ner så mkt tid och sen så faller allt ihop som ett korthus. Det är bara att börja bygga igen, jag ger mig aldrig . . . .

Såja!

Nu är det äntligen vinter på riktigt här i söder och igår var en rätt så fin dag på jobbet, både i backe och i spår. På morgonen sprang jag ett a2 pass löpning + stretch och på kvällen löpning+tung MS. Just nu är jag påväg mot Östersund, 4 goa race väntar.

3 skidpass och 4 skidlektioner senare . . . .

Tjena! Det har varit fullt upp i helgen, skidor, jobb och slalom i en jävla kombo helt enkelt, knökat i arslet som kanske gardell och fjollorna skulle uttryckt det. Senast vi hördes vilket var i fredags så har det hänt en hel del på träningsfronten, under fredagen körde jag 2 stycken distanspass a la 1,45, i lördags så skidade jag först ett testrace i den fria stilen och sedan 1 distanspass på det och igår söndag blev det ett kortare a2 pass i den klassiska skolan. Överlag så har det känts bra efter Åsarna, fick 2 bra genomkörare där och efter det så har det känts rätt lätt och jag har försökt träna på under veckan med en hel del fart blandat med vila för att maximera formen.

Om jag lyckats eller ej får vi se på Onsdag då SM i Östersunds första distans 15+15 skiathlon går av stapeln, under sm så kommer jag köra alla distanser vilket innebär 15+15 skiathlon, teamsprint, distans, sprint. Imorrn börjar färden norrut . . . .

Annars så har det blivit mkt tid i och vid skidspåret i helgen då jag förutom träning avverkat 4 skidlektioner för både lite äldre och lite yngre, mkt uppskattat och lyckat och även fast jag kanske inte har världsmästarfart på laggen så har jag gott om kunskap. 10 timmar vid skidspåret på lördagen och 5 timmar igår blev det, de är tur att man tycker att det är så förbannat kul!

Nu ska jag snöra på mig löparskorna och springa upp till jobbet . . . .

Ciao!