Glad påsk på er !

Blev några fina timmar på fjället idag med

Ja, vi elsker dette landet
Hänger i Norge

Hej hej! Sitter i en skön fåtölj och kollar ut på den fina norska fjällvärlden utanför fönstret, har inte hunnit utforska stället särskilt mkt än men en resa in i Sverige har hunnits med. Men Meråker verkar vara en riktigt skön plats med riktigt fina omgivningar och fina träningsmöjligheter, ska förhoppningsvis ut på någon träningstur nu under dagarna jag kommer vara här. För träningslängtan har verkligen infunnit sig i kroppen och samtidigt som det varit skönt för knopp och kropp att snart ha vilat i en vecka så är det något som fattas, den där träningsdrogen.

Som sagt, mkt vila har det varit nu, någonting som var välbehövligt efter mitt hårdaste träningsår hittils i min karriär, 796 timmar blev det, en bra grund att stå på inför kommande säsong. Men nu vänder vi blad, i år måste jag höja kvaliten på allt jag gör, jag måste träna smartare och träna ännu bättre för att lyckas, samtidigt som jag måste bli duktigare på att optimera min återhämtning.

Jag vet vad som behöver göras och snart är det dags, jag är motiverad att återigen slänga mig in i hamsterhjulet. Men först ska jag fira en fin påsk här i Meråker med familjen, sen på måndag och under nästa vecka börjar vi sakta men säkert dra igång motorerna. Första månaden kommer bestå av mkt alternativ träning, styrketräning och många långa och lugna pass för att få en bra grund att stå på.

Men nu är det slapping som gäller, vi snakkes!

/JH

/JH

Checked in at Meråker
Lång resa men är nu äntligen framme, kan konstatera att Sverige är ett vackert land och Norge likaså. Det är inte så konstigt att norrmännen är go på langrenn, finns ju intervallbackar åt vilket jävla håll man än vänder sig! Fan nu skulle det vara hårdträningsperiod och rullskidorna medplockade, tyvärr är det ju viloperiod, scheisse!!!

Solstolsläge

Solen schteeker på rätt så fint idag och vädret är underbart så det är bara att njuta en dag som denna, på sjukfronten har det blivit lite bättre men har fortfarande lite feberkänningar , en dunkande huvudvärk och förkylning. Men men det är väl lika bra att ta all skit på en och samma gång så att man blir av med det sen.

Sitter förövrigt och spånar lite om framtiden och eventuella tävlingar till sommaren, tror det kan vara bra och utvecklande att även få känna lite tävlingspuls på sommaren. Brukar finnas en hel del fina löpar och triathlontävlingar och för att inte glömma orienteringstävlingar i närheten och förhoppningsvis kan det bli en hel del av den varan i sommar. En annan favorit är multisporttävlingar som jag själv tycker är klockrena, jävligt roliga och utmanande och givetvis riktigt bra träning.

En av dessa tävlingar som brukar gå av stapeln i Juni/ Juli varje år är Kfums multisport nedan som ingår eller har iaf ingått i svenska multisportscupen. Tävlingen har start och mål här uppe i Kilsbergen och när det ändå bara är rakt bakom hörnet så har det blivit att man ställt upp under några år, resultaten ser ni nedan. Detta är en tävling som jag definitivt kommer köra i år, antingen med en lagkompis eller i soloklass om nu tävlingen kommer arrangeras.
http://www.kfummultisport.se/

15 Adam Karlsson, Joel Hultin 150 Kg Kärlek 4:06:12

8 Joel Hultin Adam Karlsson Garphyttan 4:06:21

3 Joel Hultin Patrik Karlsson Agne och Svullo 3:47:06

17 Nicke Hultin Joel Hultin Drutten                3:22:53

Annars händer det väl inte så mkt spännande att berätta om, försöker bli helt frisk och kry inför resan till Norge så att man kan glida runt några pass uppe på fjället, kommer dock inte se eller köra detta som någon träning utan som rent balsam för själen. Hä ä ba å åk!

Impulsartat

Jodå, jag har fullt upp ändå

Blir lite sporadiska uppdateringar under de här 2 viloveckorna, gäller ju att slappna av även mentalt. Visst att uppdatera en blogg är väl inte särskilt ansträngande men samtidigt är det ju något som går via automatik när man tränar och då har något intressant att uppdatera med. Nu när man inte tränar blir det ju lite svårare, dessutom har jag haft feber sen i Fredags nu, inte särskilt sexigt eller intressant för den delen heller.

Senare i veckan drar jag och familjen iväg till Norge och Meråker, ska bli kul att komma till denna lilla by som skapat så många framgångsrika skidåkare, blir troligtvis några sköna pass på fjället ochså.