Tricepsmisshandel

Avverkade ett fint överkroppspass ( läs stakning) uppför Ånnabodabacken innan frukost.

Grund och uppbyggnadsträningen med stor variation fortsätter och de senaste dagarna har träningen sett ut som nedan.

ONS: Styrka 45x40/20 + löpning a2 35 minuter
TOR: MTB a2/a3 1,40 + Fotboll a2+ 2,00
FRE: Stakning A3 0,45 + Styrka 45x40/20

Till helgen blir det ett längre pass under lördagen och under söndagen fotbollsmatch + styrka.

Mallorca, bara 2 veckor bort.

Tren hart, tren med stil, i kista ska du få hvilCiao ciao ciao! 2 maj idag, en solig sådan. Efter att ha befunnit mig i hålan Uppsala i 2 dygn är jag nu tillbaka på hemmaplan, vilket som alltid känns klockrent.

Under helgen hade vi blandannat en skidavslutning med Garphyttans IF Skidor under lördagen där vi i senior och juniortruppen träffades och utvärderade säsongen som varit och planerade den som kommer härnäst, känns som att det är en riktig stark och bra trupp på gång som nu kommer underifrån och som förhoppningsvis kan kicka igång en gamling som mig. Vi hann även med ett träningspass, löpning distans i 1,5 timme i strålande väder och kuperad terräng i Kilsbergen vilket var ett av de lite första halvlånga löppassen för mig på ett tag, men det kändes ok.

Under söndagen bombade jag sedan på med en högintensiv fotbollsträning samt styrka som fick avsluta en bra första vecka som gått enligt plan. Ca 15 timmars träning och varierad träning med en del fartinslag. Denna vecka som vi är inne i nu kommer vara rätt lik den första men däremot så ska jag försöka öka upp farten på de hårdare passen litegrann.