Om mig

 


Namn: Joel Hultin
Född: 8/10-89
Dricker: Proviva och vatten i massor
Äter: Gärna det jag tillagar själv, många olika pastarätter blir det.
Vikt: 78-80 kg
Längd: 174 cm
Klubb: Garphyttans IF
Tränare: Lägger upp och planerar träningen själv
Föredetta tränare: Mattias Lind, Ulf Persson Skidgymnasiet Ljusdal. Christian Minatti skidlinjen Skeriol Mora.
 
Utbildning: 4 år vid Skidgymnasiet Ljusdal, 1 år skidlinjen Skeriol Mora,1 termin på (Idrottstränarprogrammet med inriktning mot prestation) vid Högskolan Dalarna FalunKort livsberättelse
Den 8 oktober på sjukhuset i Örebro kom lille jag till världen, en rätt så rund och redan då livlig pojk antar jag. Jag växte upp med min familj ( mamma, pappa, syster och hund) i trakterna kring den vackra staden Örebro och var då en snäll liten pojk med ett stort sportintresse redan då, något som har kommit att följa mig och kommer följa mig genom livet.

Vid ca 7 års ålder flyttade jag och min familj upp till nordvästra Härjedalen, Bruksvallarna närmare bestämt och där började jag utöva ännu en sport, nämligen längdskidåkning. Och som jag fastnade, med Janne Rawald och massa andra härliga ledare i Funäsdalens IF så leddes jag in i skidåkningen på ett magnifikt sett, jag lärde mig åka och även tävla och detta väldigt framgångsrikt.

Efter 5 år uppe i den härliga fjällvärlden så flyttade jag och min familj återigen till Örebro, där hann jag gå ett år på mellanstadiet och 3 år i fotbollsklass på högstadiet innan jag själv testade mina vingar och flyttade upp till Ljusdals Skidgymnasium, där fick jag 4 fina år i både skola och skidspåret innan jag även flyttade där ifrån.

För 4 vintrar sedan gick jag på skidlinjen hos Christian Minatti i Mora och tog detta som ett litet sabbatsår innan jag skulle börja plugga, och detta gjorde jag i en termin på en treårig utbildning vid mördarbackens fot i Falun, jag kände dock att det inte var rätt för mig så under hösten 2010 flyttade jag hem och just nu år 2013 jobbar jag som längdskidinstruktör för Storstenshöjden uppe i Ånnaboda/Kilsbergen.