Skidpremiär


Gårdagens skidpremiär, kanske inte Alperna, men helt dugligt =)
 
 
 
09:15 In i programmet görs en intervju med mig.
 
 
Ytterligare ett par dagar har rullat förbi och ytterligare ett par dagar närmare premiärhelgen och tävlingen i Bruksvallarna har vi kommit vilket känns riktigt kul. Formen känns faktiskt stabil för tilfället och jag har lyckats hålla mig till det träningsprogram jag satt upp och tränat på relativt lugnt utan att köra ner mig själv i källaren som jag annars lätt har vilja och inspiration till att göra.
 
Under helgen blev det som planerat ett testrace, 5 km klassiskt var det som stod på programmet och känslan var helt okey, tanken med den korta distansen var helt enkelt att kunna stå på max från start och ända in till mål för att på så vis kunna ligga på en hög och fin pulskurva hela tiden och verkligen bomba ur det som fanns och på så vis få ett riktigt bra kvalitetspass. Pulsen blev riktigt hög och jag är nöjd. Under kvällen körde jag sedan igenom ett styrkepass som kändes riktigt bra och det känns som att kroppen återhämtar sig snabbt vilket är den känslan jag är ute efter.
 
Söndagens träning bestod av ett lätt återhämtningpass och likadant igår måndag blev det ett lättare pass samt styrka, det lättare passet bestod av 45 minuter stakning på snön som kommit under natten, så blev det skidpremiär på hemmaplan vilket var riktigt kul och som ni ser ovan så snappade även media upp detta.
 
Idag tisdag är det dags att köra på lite hårdare igen och kommer så göra fram tills fredag då jag åker upp med klubben till skidtunneln för ett par dagars läger. Påtal om bruksvallarna så kommer jag inte bara göra tävlingspremiär för säsongen där, utan ochså ha det som bas under hela vintern, men mer om det i ett annat inlägg.
 
Till sist måste jag bara nämna de turer som försigår mellan kommunen och Storstenshöjden som jag har jobbat/jobbar för, det är vidrigt det som sker och jag hoppas verkligen det kommer en lösning på problemet inom kort, Politikern Staffan Werme skrev häromdan ett mkt läsvärt inlägg om hela soppan och som ger en bra syn på vad som just nu sker.