Det är bara å gneta på

Blivit mkt elghufs på sistone!
 
Vintern fortsätter lysa med sin frånvaro och den konstsnö som producerats uppe i Ånnaboda smälter tyvärr bort snabbt. Många som gnäller över detta faktum och att den lilla snö som producerats inte pistats ut, men det är inte bara att "pista ut den" heller vilket många inte inser, det är bara att bita ihop, hålla käft och köra på anser jag.
 
Såklart blir skidträningen lidande och hela säsongen i sig, 45 minuter skidåkning är den summa jag fått ihop på laggen hittills i vinter, såklart på tok för lite. Av olika anledningar så har jag heller inte haft möjlighet att dra iväg på snöläger, men men läget är som det är och bara gör det bästa av situationen.
 
De senaste veckorna har jag dragits med 1 lite halvskum förkylning som satte i rejält ett par dagar men som sedan försvunnit, dock inte helt utan satt sig i hals och näsa särskilt på mornarna. Har därför inte vågat köra på med så hårda intervallpass innan det släppt helt, däremot så har jag tränat på en hel del med lågintensiv träning och styrka och nu senaste dagarna så har jag satt igång en intervallperiod för att få lite fart.
 
Tur i oturen är väl att vintern varit som den varit under den här perioden så själva sjukdomen har inte gjort särskilt mkt skada. Det är bara att träna på och hoppas att vintern kommer snart, nästa stora mål är cupen i Borås, förhoppningsvis har vintern kommit tills dess samt att jag fått en hel del tävlingar i kroppen.