Snart så.

Vintern närmar sig, för egen del kämpar jag för att bli frisk, läger i Meråker, Idre och Torsby coming up, något som jag inte vill missa

Ska det vara så svårt?

 
 
Det här med politik får ju en att tappa livsgnistan ibland. Vuxna jättebebisar som har svårt att släppa sargen.

 
 
 

Värdelöst.

Lägerliv och träning i inspirerande miljö, skidåkarlivet när det är som bäst.
 
Då ligger man då här då i soffan, som en strandad valross eller mer likt en fetmabjörn som just käkat upp sig och gått i idé inför vintern. Börjar bli less nu, riktigt less, men samtidigt är det inte så mkt man kan göra, det är bara att vänta ut sjukdomen tills man blir av med den, visserligen blir jag väl aldrig av med min mentala sjukdom och träningsnarkomani, men den har jag haft sen födseln, så man har vant sig. . . Men den här jädrans smittfebran och förkylningen, den är förhoppningsvis borta inom kort.
 
Det känns ovant det här, snart varit sjuk i 7 dagar, det har inte hänt på 4-5 år och förhoppningsvis var detta bara ett misslyckat fall i arbetet, förhoppningsvis dröjer det en 4-5 år till nu till nästa gång. Att vara småsjuk 1-2 dagar kan jag palla, men det här, det här är ju värre än att se Kowalzchyk försöka åka skejt eller att se Björndalen komma imål dreglandes efter en skidskyttetävling, det är inte vackert.
 
De senaste dagarna har jag haft feber, mixat med kraftigt halsont samt värk i muskler och leder, något som varje vanlig tjernobylpensionär upplever dagligen troligtvis, ett tag var jag faktiskt ärligt orolig att jag dragit på mig körtelfeber eller liknande då symptomen stämde in väldigt väl och eftersom jag har och är sjuk fortfarande trots att jag brukar vara sjuk max en 3-4 dagar, men nu verkar det ändå bli lite bättre och det finns nog trots allt en ljusning i tunneln, på samma sätt som när alla norrmän avslutat sitt läger i skidtunneln i Torsby, det blir lite lättare att leva.
 
Läger i Meråker inom kort, blir fint.
 


Samtidigt får man försöka se positivt på det hela, jag har tränat riktigt bra under våren och sommaren och har nu fått 1 veckas vila, visserligen kanske inte något kvalitativ vila men ändå, nu gäller det bara att försöka smyga igång och inte få några bakslag.Visst retar det mig lite att jag får planera om lite i träningschemat och att jag missat en hel del pass, men nu gäller det att fokusera framåt och på det jag kan göra bättre framöver. Det jag tror många gör fel när dom är sjuka är att fokusera på det dom missar eller vad konkurrenterna tränar och gör, det i sig är ju ingenting man kan göra någonting åt, det gäller att fokusera på sitt eget och vad du själv kan göra.

 Jag har en riktigt fin höst framför mig med många och olika läger, hösten när den är som bäst helt enkelt. Vintern närmar sig och det gäller att fokusera nu, förhoppningsvis är jag i träning inom någon dag eller 2.

Tills dess så får jag fortsätta vara kall och ta det lugnt, kanske man skulle ge sig på en ny "lika som bär" fast å andra sidan så har säkerligen skidsverige fått så det räcker och blir över av mig nu.Det bästa NRK och SVT visat på mkt mkt länge.

Det blev det dubbla
2 dagar med ont i halsen blev 4 med feber och ett par kilo minus på vågen, men nu börjar jag känna mig piggare igen och är snart tillbaka i träningen, insåg idag att det är troligtvis ca 11 veckor kvar till första snölägret i Bruksvallarna, det närmar sig, härligt.