En vinter helt offside


Marcus Lennartsson har redigerat ihop en fin film från STH Skicross Competition 2013, något som började med en plojidé från min sida men som nästa vinter kommer ha sin 3e upplaga =)
 
 
Har inte varit så mkt snack om träning eller skidåkande på denna sidan på sistone, men nu tycker jag det är dags och rätt tajming då jag idag återigen startade upp träningen igen och ställde in fokuset mot kommande säsong. Efter att tidigare under vårvintern startat upp en 10 veckorsperiod inriktad på intervall så avslutade jag den för 2 veckor sedan efter att ha insett att de sista veckorna skulle bli jävligt svåra att få ihop med mkt annat på tapeten, även om tävling och träning definitivt är prio ett för mig så kändes det rätt naturligt och något som avspeglat hela denna säsong rätt mkt. Skidåkning har hamnat lite offside och trots att jag kunnat träna på bra så har det varit svårt att få in tävlandet och långa resor härifrån Bruksvallarna i schemat.
 
Synd tycker jag, samtidigt kanske det har varit bra att få en vinter som hamnat lite utanför bubblan, vem vet. Men idag startade vi som sagt upp träningen igen och det kändes jävligt kul och inspirerande, jag ger mig inte. Jag kommer dock inte träna lika mkt mängd och timmar i år utan försöka utveckla min skidåkning på annat sätt och med förhoppningsvis ytterligare lite mer effektivitet i allt jag gör.
 
Vad som händer framöver och framförvarande vinter på det privata planet och med allt kring skidåkningen och jobb börjar klarna allt mer och mer, det känns redan nu på förhand som jag tagit ett par bra och rätt naturliga beslut.
 
Jobbmässigt så jobbar jag kvar häruppe i Bruksvallarna fram till den 27e, sen far jag söderöver. Vad som händer i sommar förutom träning och lite resor står ännu oklart och just nu söker jag efter lite jobb, så har ni ett bra tips i 019 området så är det bara att höra av sig.
 
Simma lugnt folket.

Reagera.


 
Örebroare, skidåkare, giffare, kiffare osv, reagera nu för fan, annars ryker allt vad skidåkning och ett visst eventuellt nationellt mästerskap heter.
Detta kommer inte lösa sig genom att passivt stå och titta på!