Inne i ett riktigt bra flow 
 
Befinner mig i ett bra flow för tillfället, träningspassen känns bra, motivationen finns där i överflöd, det går lätt att pressa sig och återhämtningen är god, ja för tillfället så rullar det på fint och formen är relativt stabil, det är skönt att vara en skidåkare helt enkelt.
 
De senaste 4a intervallpassen har genomförts på ett bra sätt, de har känts stabila, rappa och effektiva, tekniken har suttit där och då höjs ju även såklart farten, vilket i sig såklart skapar mer och mer självförtroende vilket i sig genererar mer motivation och inspiration till att genomföra den träning som är planerad. Visst nu ska vi inte flyga iväg allt för långt upp bland måsarna här med tanke på de senaste årens prestationer, men det är kul att återigen känna vintern närma sig och med en stabil känsla i åkningen, samtidigt måste man våga erkänna för sig själv när det känns bra och det är en skön känsla att kunna säga det, att det känns bra, det generar som sagt i mer självförtroende och det är väl något vi fega chicken svenskar oftast har lite svårt att visa upp.
 
Har tränat på fint och med mkt variation de senaste veckorna och så sent som igår kväll så genomförde jag ett träningspass som man kanske inte kör så ofta men som är förbannat roligt och säkerligen ger bra träning, jag snackar om 200 meter sprint på klassiska rullskidor. Var inne med KIFåkarna i stan och avverkade 5 st heat a la 200 meter, riktigt kul, riktigt snabbt och en rätt bra känsla överlag, stakningen sätter sig mer och mer och jag börjar få in ett helt annat lugn och större träff i stavtagen. Skoj satan helt enkelt!
 
Annars så tränar jag som sagt på i lugn och ro, jag känner en harmoni i allt jag gör för tillfället och det är fint att vintern närmar sig. Just nu är jag inne på den sista och 4e veckan för denna träningsperiod, en period som har varit inriktad på intervall med lite kortare pass och mindre mängd överlag.
 
Tanken är nu att köra ner mig i källaren lite halvt nästa period, dock inte för långt eller såpass mkt att jag bränner ut mig och blir totalt nersliten och hamnar i en negativ spiral som jag inte hinner få ändring på innan säsongen är igång och vips så är halva säsongen förstörd. Det ska tränas hårt helt enkelt, men med med kontroll och måtta. Jag kommer öka på lite vad gäller mängd och träning överlag för att sedan när perioden är över släppa på träningen och fokusera på skidvana och form, för snart så är det dags och man står där på startlinjen i Bruksvallarna.
 
För övrigt händer det lite saker på det privata planet och just Bruksvallarna kommer jag säkerligen återkomma till . . . .

den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp

Det har blivit rätt dåligt med uppdatez här på sidan på sistone, men ingen fara, jag lever i allra högsta grad.
Träningen går riktigt bra för tillfället och den här veckan känns det som att stakningen som jag slipat med och slitit med hela sommaren har lossnat rejält, ett par småändringar här och där och plötsligt en mkt bättre helhet.
Den här träningsveckan avslutas idag söndag med ett intervallpass på de klassiska rullskidorna och veckan som helhet kommer landa på 18 timmar.