In shape baby!

Slitsamma men samtidigt riktigt sköna och härliga vinterdagar som ger bra grundträning, efter 8 timmars hårt jobba avverkade jag ett löprace på 25 minuter effektiv tid, just nu är jag rååååstark!

Ingen lyxlirare


Det var vackert imorse när gryningen kom.

Hej på er! Det är en något sliten Joel Hultin som sitter vid tangenterna, anledningen är rätt så simpel, det har varit en rätt så lång dag. 04:30 imorse påbörjade jag mitt skift som snöläggare uppe i Storstenshöjden, ett fysiskt och skönt jobb som jag diggar och som framförallt ger plånboken lite bra stöttning, dessutom produceras det snö som i sin tur gör att jag har något att träna på. Jag jobbar helt enkelt för att få något att åka skidor på . . . .

Efter en lång arbetsdag kom jag hem vid 16 tiden och har efter det avverkat ett löp/styrkepass 30x30/30, en rätt så fräsch kropp ändå vilket var skönt. Troligtvis kommer de 3 närmaste dagarna se ut på liknande sätt då kylan verkar hålla i sig, personligen var jag extremt sugen att tävla i Avestaloppet på Söndag, men när vintern hitills har varit som den varit så har det inneburit en tuff match för kassakossan och jag måste helt enkelt jobba. Känns piss men bara att acceptera. Fokus ligger dock fortfarande hårt på nästa helgs tävlingar som defenitivt kommer ha mig i tävlingsspåret, det ska bli förbannat skönt att tävla.

Igår körde jag ett a2/a3 pass på nydragna spår uppe i bergen, formen är god!
Imorrn blir det återigen fart.


Helt jävla råååååååbra!

Det blir skidåkning, nyspårat i Kilsbergen! Ser just nu en stum Northug imponera efter att ha väggat men ändå komma tillbaka, och ett minst lika imponerande lopp gör Hellner.

Inställning


Om du alltid gör vad du alltid har gjort, kommer du få samma resultat som du alltid har fått.

Idag ska jag köra mitt 3e löpintervallpass den här veckan, vecka 1 i januari, det har jag aldrig gjort förut. Gäller att se positivt på det hela ;-) att ha rätt inställning.

Sjuka kontraster

Det är lite komiskt, om inte iaf like skrattretande att komma hem. Hem till ett vårgrönt Närke med gröna gräsmattor som skulle få varenda kossa att göra glädjevolter. Men det är som sagt att bara flina åt skiten, göra det bästa av situationen som är och se framåt. Men visst tär det på folk, på skidåkare och för den svenska skidsporten är det som en feting snyting på käften, iaf här söderut. Norrut är det ju skitsamma, där ligger ju snön i drivor och skidspår går det att vraka och välja emellan.

3 januari idag och på dagens plan står det löpintervaller, som sagt sjukt, tråkigt men tyvärr en verklighet. Det är bara att knyta näven och blicka framåt. Vintern kommer tids nog, även fast det kanske blir i maj i år, det är bara att jobba på. Igår körde jag snabbdistans lösning och styrka, det kändes lätt, förbannat lätt. Har fått ändra om planen lite och kommer ligga på rätt hårt med fart och intervall denna vecka. Vill inte släppa upp för tidigt . . .

Säger som bob marley, i got a positive vibration, a positive!

On the road again


Påväg hemåt mot gamla fina Örebro igen, det har varit några fina dagar här uppe i hudiksvall där jag äntligen fått köra lite pass på snö vilket var riktigt fint. Nu blir det fullt fokus mot Skandinaviska cupen i Åsarna om 2 helger som jag ser grymt mkt fram emot =)