Äntligen klart!

14 April Storstenshöjden ( 2 mil från Örebro) bara att boka in!

I media

Tidningen Örebroarn gjorde en intervju med mig häromveckan och resultatet kom ut idag, journalisten hade väl misstolkat litegrann men jag fick lära mig i tidningen idag att jag flyttade till Bruksvallarna när jag var 5 ( egentligen 8) och att jag varje vecka under vintern tränar 30 timmar ( några få gånger om året.), men men alltid lär man sig något nytt ;)

Annars börjar fokuset mer och mer glida över till den 4e mars och Vasaloppet som jag ska åka, ikväll blir det race 10 km skejt i tour de kif.

Vårens tävling?


Back to work, efter resan hem igår som gick smidigt stack jag ut igår kväll och löpte ur benen i 45 minuter + rejäl stretch och idag kör jag lite lätt styrketräning. Sitter just nu på jobbet och jobbar lite med en tävling som jag och min arbetsgivare förhoppningsvis kommer arrangera senare i vår, en riktigt skön showtävling med skicrossfokus där hela slalombacken kommer användas i utforming av bana, detta i kombination med schteekigt vårväder och schyssta events runtokmkring kan göra detta riktigt bra! Mer info inom kort.

Inspirationen kommer från Davos och Redbulls klassiska nordixtävling som ni ser nedan.

"Ähh rot int nå mer i de där nu"

Hej på er, back from Ulricehamn och helgens pissväder =) Gjorde ett ok lopp över 10 kilometer skejt idag, bitvis kan jag hålla trycket upp och bitvis inte, tyvärr orkar jag dock inte göra det över ett helt lopp utan då och då blir det en snabbdejt med stumbjörn.

Bra skidor, bra teknik men lite sämre motor kan man väl sammanfatta det som, det krävs att jag håller mig friskare än jag gjort i år för att jag ska kunna genomföra bra sammanhängande intervallperioder och höja kapaciteten, det har jag inte lyckats med i år och därför åker jag som jag åker och det märker jag själv särskilt under loppen då jag helt enkelt inte orkar hålla farten uppe, är inte tillräckligt genomtränad, men men är relativt nöjd med loppet idag! För att åka snabbare behövs det mer intervallträning och mindre distansfart, dessutom lite annat smått och gott, men det tar vi och slipar på inför nästa säsong och inte nu, så tänker inte rota nå mer i det. Ulricehamn var ok, punkt. Vi tar med oss det bra och blickar framåt mot nya race och nya helger!

Nu blir det 2 dagars lättare träning och sedan race igen på onsdag kväll i Tour de kifs 8e deltävling, 10 km skejt, vi showar på. Påtal om showa så var det de jag tänkte idag när jag stod på startlinjen, " nu ska de få se en riktig show", så jättemkt show blev det väl iof inte utan mest dregel och svett, men det var en skön impulstanke att starta ett lopp med.