Stakintervaller å styrka!

Tjena!

Puuh ja nu är jag nästan klar med dagens alla planerade saker att genomföra, skönt så att man snart kan ta lite "fredagsmys". Har varit nere i vallaboden och umgåtts med lite paraffin och lite olika vallaburkar, var faktiskt riktigt kul att valla igen efter ett sommaruppehåll, man vet liksom att vintern är på G då.

Har nyss avklarat dagens 2 träningpass ochså, var som sagt ute och körde stakintervaller idag, blåste av 15 minuter 10/20+10 minuter 15/15 och avslutade det hela med 5 minuter 40/20 , skippade helt vilan emellan och dunkade på så gott jag kunde vilket gör ett sådant här pass väldigt effektivt och det blir avklarat snabbt. 30 minuter AIII förövrigt för er som inte orkar räkna;)

Fördelen med ett sånt här pass är att det bli som en ända lååååång intervall och blir väldigt tävlingslikt, man kan hålla ett högt tempo och tryck i varje intervall och det känns både muskulärt och pulsmässigt. Körde enbart stakning och försökte söka så blandad terräng som möjligt så nu känns det fint i magen kan jag lova! Väl hemma avverkade jag ett lättare styrkepass, 30x40/20 så nu har överkroppen fått en rejäl duvning inför helgen.

Planen för helgen är att avverka 3 stycken distanspass i tunneln på mellan 2,30-3 timmar och sen på söndagen känna lite på kroppen och lägga in lite intervaller om möjligt. Ska bli riktigt roligt att känna på lite skidåkning på snö igen och hoppas på ett riktigt fint helgläger med klubben i Torsby.

Nu är det annat som kallar, publicerar förhoppningsvis ett par inlägg med lite bilder imorrn.

Over and Out!

JHJHJHJHJHJHJHJHJH

Inga kommentarer: