Bilder från dagens andra pass!






Tjena folket där ute i stugorna !
Dagens andra pass är nu genomfört och utvärderat, blev 1,45 i den klassiska stilen, kroppen kändes fin och så även den nya utrustningen. Men är det Madshus grejer så förväntar man sig ju inget annat än top-notch!
Tunneln kunde under passet jämföras med finska vinterkriget, stavfästet var som att sätta ner stavarna i 2 sönderbombade skyddsdiken och själva snöbädden var som sveriges bilvägar efter att vägverket varit ute och saltat, snorhala och lösa alltså. Lägg där till de rabiesmittade duracellkaninerna, eller norrmän som man oxå kan kalla dom, aggressiva jävlar som ska om överallt trots att det är en betongvägg eller 40 personer ivägen. Och när de väl stannat ställer de sig likt en grupp nunnor vid jesustatyn, alla på samma ställe. Det var lite parodi ett tag idag vad gäller skidåkningen, men men det får man ta nu när man äntligen får åka på snö . . . .
Fokus under dagens pass har varit att hitta känsla i åkningen, kortare pass med låg belastning, vilket oxå är temat för den här veckans träning. Imorrn blir det 2 härliga pass till!
Bjuder på lite tekniksnuttar senare ikväll, hörs då . . .
Ciao!



2 kommentarer:

Tom sa...

vad är de för stavar du har?

Joel Hultin sa...

Madshus Nano Carbonrace 100UHM!