1 timme i A3 zonen

Såja! Där var den träningsveckan finito, klappat och klart, ihoppackad och glömd, mosad och slängd, överstökad och utsliten. En träningsvecka som funkat fint efter förra veckans lite småmesiga träning med lite sjukdomsvila där på helgen, denna vecka tycker jag dock hamnade lite över mesighetsnivån och slutade på 20 timmar, 4 intervallpass, 2 a2 pass och 2 styrkepass, helt enligt plan.



Nu i helgen blev det alltså 2 dagar med härliga intervaller där jag igår körda maxintervaller i backe 4x4 med mkt mjölksyra, för att idag köra lite längre intervaller i stakningstekniken. Dagens pass idag gick även det fint även om det är riktigt mentalt tufft att pressa sig själv under dessa 10 minutersintervaller som jag körde, 6 stycken blev det idag med 2 minuters vila emellan och det känns som att jag blir lite starkare för varje gång vilket är positivt. Sen om det bara är en känsla eller fakta får vi se i vinter, men 1 timme i a3 zonen mellan 180-190 i puls kändes som en riktigt bra avslutningen denna soliga söndag . . .

Veckan som kommer blir en av de tuffare slagen, jobb , heltid hela veckan 9-18 + mängdvecka, 25-30 timmar träning. Så man kommer troligtvis känna att man lever på slutet av veckan =). Men har dessutom lite nya sponsringsgrejer på g vilket känns positivt. Men men nu är det först vila tills imorrn kväll som gäller. Over and out!

/JH

Inga kommentarer: