A problem is no problem

Brukar köra den ovan lite reggae inspirerade inställningen när problem dyker upp, men det verkar inte blogger göra då det varit ett sjujävla problem om man velat uppdatera last 24 hours. Dessutom är det föregående inlägget om när jag och bergsgeten Malm från KIF plockade 690 höjdmeter på 2 timmar i löparskorna borta, men men det var då det och nu är nu, så nu kör vi!

Idag har jag nämligen avverkat 2 fina pass, dels ett intervallpass på skejtlaggen , det första för säsongen och det kändes kan jag lova, körde "bara" 4x4 men det räckte gott och väl då spyan var ett faktum efter sista intervallen. Har ju som planerat börjat denna barmarkssäsong lite easy vad gäller intervaller för att först och främst bygga upp en grund för att sedan köra skiten ur mig, och det har känts fint men nu är det dags att börja känna på heluften lite och senare köra en hel del intervall, ja menar det är ju dom som behövs om man nu ska ta sig någonstans här i världen så det är bara att flåsa på.

Åter till dagens pass som sagt kändes lite ovant, hade lite problem i början att få upp pulsen då det istället var mjölksyra som ockuperat kroppen , men ju längre passet led ju bättre blev åkningen och på slutet var den helt acceptabel.

Dagens andra pass som kördes i samband med intervallerna blev ett distanspass på 1,5 timme, det var ett riktigt fint pass uppe runt Ånnabodasjön och det var förjävla underbart skönt att skölja ur kroppen på lite mjölksyra. Smällde även på med en skidlektion av rena farten, bilder och lite annat dylikt tjafs ser ni nedan . . .





3 sköna timmar träning alltså och imorgon blir det styrka å jogg.

Inga kommentarer: