Riktigt sliten.

Sindre Wiig Nordbys senaste imitationer, lite kul är det allt.

De senaste dagarnas, ja kanske veckornas träning har flutit på bra och efter en tuff senaste vecka med 4 intervallpass och 1 tuff tävling så har det nu efter helgen börjat kännas rätt så schleetet i kropp och knopp, därför passade det kanon med en vilodag idag. Jag vill försöka komma någon sånär fräsch till Sognefjell dit jag åker på måndag och väl på plats där så är tanken att få till en riktigt hård träningsvecka i både mängd och intensitet med en hel del långpass på skidorna men även ochså ett par tuffare pass med långa och fina tröskeldrag.

Så redan igår så tog jag det lite lugnare för att vila upp kroppen genom att springa ett lugnt och skönt återhämtningspass på 1,5 timme för att få ur lite av stelheten efter måndagens fotbollsmatch som slet en hel
de.l Ett fint pass som gick mestadels på slingorna kring Ånnaboda och där jag hade med Garphyttans kommande juniorstjärna Marcus Lennartsson som sällskap.
Tanken är nu att efter ett par lugnare dagar gå på med lite intervallpass framåt helgen för att få upp lite rapphet och form inför Sogne.

Inte många dagar kvar nu  . . . .

Inga kommentarer: