Inte en kenyan

Ingen jaimacan, ingen marockan eller eritrean, utan en vanlig halvtung svenne med sittande löparsteg och ett arsle så baktungt så det touchar marken, jag är ingen löpare av rang helt enkelt, men det struntar jag fullständigt i. Det var väl lite med den inställningen jag dök upp på gårdagskvällens löpintervallpass, och med inställning kommer man rätt så långt, eller man blir trött iaf, extremt trött.
20 stycken 30/30 intervaller körde vi under kvällen, och med god sparring och vinnarinstinkt är det rätt så lätt att ta ut sig. Fördelen med 30/30 intervaller är att man kan ge allt varje gång, samtidigt som det känns som man återhämtar sig nada, vilket i sin tur betyder hög puls och mjölksyrehalt hela j*vla tiden. Mest mjölksyra, men det är mysigt de.

Ett riktigt fint pass blev det hur som helst och jag kunde glatt varva ner genom att cykla hemåt, cyklade även dit så man kan väl kalla passet för ett crosspass. Pulsfilen ser ni nedan . . .

Träningsresultat 04.10.2011 18:18

Så 2 fina intervallpass igår och idag väntar ytterligare 2, ett inriktat på överkropp nu på förmiddagen och ben ikväll. Det gäller att variera för att undvika skador och få effektivitet.
Going for the speed. Syns och hörs.

Inga kommentarer: