Lunchkoma


Ciao ciao!


Testade som ni redan kanske har sett ( se nedan) att mobilblogga imorse och det verkade funka skapligt, så det kanske bli mer av den varan framöver.

Ja som jag redan berättat så blev det en riktigt tidig morgon här i Falun, ska man kombinera studier på heltid med elitsatsning så blir det nog en hel del tidiga mornar, bara å acceptera helt enkelt. Efter avverkat styrkepass så bar det av på föreläsning, 1 i raden av många föreläsningar som vi kommer ha framöver i kursen "Flerdimensionellt ledarskap" som jag och mina schoolbuddies ska läsa i 5 veckor framöver, en intressant och mkt lärande kurs verkar det som. Dock så har vi hemstudier fram till på fredag då vi har ett seminarium, mkt tid för pluggande och träning alltså, skönt.


Efter föreläsning bar det av ner i de centrala delarna av Falun och diverse saker inhandlades, bla stavspetsar som verkar gå åt som smör i solsken. Har nu avnjutit en god lunch och snart bär det av på ett nice löppass i det fina vädret, återkommer nog med en rapport framåt kvällen .


Ha en kanondag!

Inga kommentarer: