Första dan i plugget, studiematerial å massa annat skit!


Hej!


Puuuh, första dagen på Högskolan Dalarna är nu avklarad, jävligt mkt information å annat tjafs att ta in men nu är det gjort vilket är skönt. Verkar dock vara intressanta ämnen som ska läsas och rätt så bra scheman med många dagar med "hemstudier" som givetvis ska utnyttjas till att just studera men som även skapar plats för träning, nice!


Sitter just nu i det fina härbärget som jag delar med en pojk vid namn Johan Herrman från Lotorp utanför Finspång och som dessutom är singel, så då vet ni det alla mulliga medelålders singlar, han finns här ;). Ett rätt så fint härbärge beläget rätt så nära sjön Runn och helt okey avstånd till Lugnet där jag troligtvis kommer befinna mig den största delen av tiden här.


Nåt som dock tar emot är ju det där med att beställa böcker till plugget, 1344 svenska kronor för de 3 böcker jag behöver till första kursen. Det är ju mer än en burk HF pulver för sjutton!, Näe grundskolan och gymnasiet var nog inte så dåligt ändå.


Träningsmässigt så har jag avverkat ett 45 minuter långt löppass med de 3 andra skidåkargrabbarna man bedriver tiden med i skolan, redan nänmda MR H , Åmålskillen Dalle och Micke Sandgren från Mora, den sist nämnda lyckades tillsammans med åmålaren idag dra på sig parkeringsböter på 600 feta kronor, det är skönt när ljusglimtar i vardagen plötsligt dyker upp :). Löppasset kändes mkt mkt bra, väldigt lätt och skön i både kropp och steg och vilan verkar redan göra kroppen gott, imorrn väntar förutom skola ett lugnt rullskidpass i klassisk stil och förhoppningvis lite allmänstyrka.


Nu är det matlagning på schemat, hare gött!


/ JH



Inga kommentarer: