Va e dä för dis bortma klimtashackka?

Japp, den här bloggen börjar mer och mer bli en sida för väderrapporter, men men nu snöar det igen och den här gången naturellt, Kung bore har välsignat sverige idag och då blir man ju lika salig som en pjucklarv på julafton . . .

Ja menar är man skidåkare så har man väl rätt att bli lite glad då och då när det snöar, det är ju liksom det där lilla vita som gör alla sommarens träningstimmar värda att genomföra, att ha något att glida fram på under vintern. Avdelning meningslöst.se annars.

Dagens träningspass gick bra, sprang en fin runda tur och retur upp till lugnet och fridrottshallen, och väl inne i denna hall så brände jag av ett fint styrkepass med inriktning på explosivitet, först diverse allmänstyrkeövningar för att sen gå över till att leka hackspett och dunka medicinboll mot vägg. Man har ju inte lika bra taktkänsla som en hårdrockstrummis, men nytta gör det förhoppningsvis . . .

Sammanlagt 2,5 timmes fin träning, kallt och klart utomhus även idag men tyvärr verkar de inte utnyttja snökanonerna som man bör här uppe på rikskidstadion Lugnet , eller används och används, de är ju inte ens på. Imorrn ska det borras intervaller, hörs då!

Bjuder på en fin låt såhär när snön faller å allt.



Grymt bra!

Inga kommentarer: