Intervallpass på konstsnö i Ånnaboda!

Gooodmorgon!

Idag är det onsdag, -2.2 grader och ett härligt snöande man vaknar upp till, det vita guldet faller och vintern har nu kommit för att stanna även här i södern förhoppningsvis.

Tänkte börja med att förtälja er om gårdagskvällens styrkepass på 40 minuter, kämpade mig först igenom 20x40/20 hållningsstyrka, den sortens styrka kan ju rätt så lätt kännas lite mesig då man inte gör någonting, man står ju bara där i en och samma position och darrar och kämpar. Men det är en riktigt bra form av styrka som stabiliserar en hel del och den tar bra, så har ni inte kört det förut gott folk, gör det! Efter de första 20 minutrarna plussade jag på med 20 minuter till vanlig allmänstyrka 40/20, 10 övningar för armar/rygg och 10 minuter för fläsksvålen i midjehöjd. Summan av kardemumman 40 minuter fin allmänstyrka och ett bra pass för kroppen då jag inte kört styrka på ett tag, blir lätt en bristvara då man är iväg på snöläger . . . .

Idag står intervaller på schemat, ska upp till Ånnaboda och utforska spåret där uppe, ryktas om att de har 600 meter fin skejtbädd att åka på och en fin 2,5a runt sjön bestående av natursnö, det är skönt att känna att man har fina förhållanden eller kanske till och med bättre när man åker hem. På Lugnet verkar man ju jobba lika snabbt som det tar för blondinbella att sminka sig på morgonen, lååååångsamt!

Gästboken eller "jh talar ut" verkar oxå den har rullat igång så smått, kul! Skriv gärna lite där, för ni läsare har ju en hel del bokstäver ni är skyldiga mig sen starten, man har ju skrivit en hel del  . . .

Näe nu ska jag kolla in Ikeas utbud på nätet och välja och vraka vad man ska ha i sitt nya crib, sen blir det träning, se you later!

/ JH

Inga kommentarer: