Bra tryck, för bra tryck?


Chapp!


Back home efter ett bra och positivt träningspass, körde som planerat långa stakintervaller men fick ändra om lite på slutet pågrund av materialproblem.


Började med att värma upp en kvart runt de centrala delarna av Garphyttan, det vill säga Konsum och Pizzerian, har man det så har man ett fungerande centrum i dagens samhälle. Skrämde livet ur lite katter och hälsade på någon trevlig gubbe under tiden. Kändes faktiskt bättre än vad jag hade hoppats på och solen sken, så när jag ändå var uppe bland molnen och svävade så drog jag iväg till dagens träningsplats Ånnabodabacken, en perfekt backe för intervaller, 3,5 km lång, rejäl och en lite brantare än normalt slakmota i början, för att sedan gå över i ett brant parti, över krönet ut på en slakmota till och sedan 2 lite brantare partier innan man når målet vid receptionen av Kilsbergens konferens och lodge. Tar ca 13-18 minuter beroende på åksätt och form.


Planen var att bränna av ett race ända upp och sen lägga på några intervaller runt den fina rullskidbanan vid ånnabodasjön, sagt och gjort så bombade jag iväg i ett bra tempo, efter ca 9 minuters åkning smäller dock spetsen av, stannar till byter spets och kör en intervall resten av det som var kvar ca 9 minuter det oxå, precis innan målgång smäller spets 2 av ( tack Proski/biltema). Kör en benintervall runt rullskidbanan , även det en 9 minutare och avslutar passet med 5X1 minuters intervaller.


Sammanfattningsvis, 32 minuter AIII , långa och fina intervaller , ett bra pass och kroppen känns pigg.


På nervarvningen träffade jag 2 st snor,svett å svenska skidkungar, nämligen klubbkompisarna Viktor Hansson och Patrik Karlsson, skönt att se att man inte är ute ensam och tränar och GIF blir farliga i vinter kan man konstatera.


Lyckades få den sista intervallen på film och en bild på Ånnabodabacken , så bjuder på detta . Nu blir det lite käk och vila inför kvällens intervallpass med Karlslundsif.org , auf wiedersehn . . . .

Inga kommentarer: