Påväg till förorten/betongen

Eller snarare pärlan Torsby för 2 schteekiga skidpass . . .


Hoppas på inte allt för mkt folk och trängsel, då jag som är rätt rund behöver mkt plats, det brukar ju tyvvärr vara rätt så knökat nu under hösten, särskilt många från väst. Utjatad klassiker nedan . . . .
Här nedan kommer en checklista du bör följa ifall du ska bli en norsk skidåkare.

* Stå ivägen, gärna på krön eller i utförsbackar där du kan skapa så mycket kaos å olyckor som möjligt.

* Åk fyra i bredd, ja även fast tunneln bara är 6-7 meter bred så måste du/ni kunna åka och samtala och ha det trevligt bredvid varandra, strunta i att halva spårbädden är gjord för åkare som kommer från andra hållet, ja menar det gör ju det hela bara mer spännande för dig.

* Kör gärna impulser med blicken ner i snön, strunta i att kolla upp och framför dig, det är ju liksom bara du själv som kan utveckla dig genom träning å då måste man ju köra lite ryck ibland. Så då får man ju acceptera att man smäller in i 10-15 personer per varv , det gör ju dig bara hårdare å dessutom får du ju alltid köpa ny utrustning när du kraschat den gamla och att få nya saker är alltid kul.

* Åk långsamt som fasen så att andra blir irriterande, hur kul är det inte att reta gallfeber på någon.

* Var gärna uppemot 30 åkare som åker och samlas på ett och samma ställe, gärna på det smalaste stället i tunneln så att ni får visa upp er för dom andra.

* Det allra viktigaste tipset, sluta tänk, go crazy, gör vad du vill. Du kan ju inte åka runt å respektera å ta hänsyn till andra för det är ju du själv som är viktigast. Och om du råkar smälla in en gammal oskyldig tant i bettongvägen i en av utförsbackarna, tänk inte mer på det, jag menar SHIT HAPPENDS!

Inga kommentarer: