Fischer = Brasved

Under gårdagen så blev det lite lättare träning efter söndagens rätt så hårda pass, jag avverkade ett kort och bra styrkepass på 30 minuter som kändes fint, kanske har jag blivit lite starkare eller annars är det bara en inbillning. Just styrkan som jag kommer börja dra ner lite smått nu, visserligen en väldigt bra träningsform, men den sliter ochså och nu när säsongen närmar sig så är det annat i träningsväg som skall prioriteras. Som till exempel fart där jag kommer köra hårda a3 pass på samma sätt som jag gjort under sommaren men där jag istället de kommande veckorna kommer lägga in en del a2, men även a2 passen kan slita så det gäller att hitta den tunna linjen mellan formgivande träning eller nedbrytande.
Annars var gårdagen som sagt rätt lugn och jag jobbade under dagen, och på jobbet har jag haft förmånen att de senaste veckorna packa upp några hundra par av varje skidmärke och ett och annat har ju kommit fram. Inte för att leka pölder och kingkingkongkingkongkingkingkonga allting, men här har ni mina kommentarer  . . . . .

Fischer
Världsledande och den största delen av elitens val av skida, så inget snack om det dom gör är bra, dessutom har de gått framåt vad gäller designen. MEN vissa av skidorna har man lika gärna kunna eldat upp från början, dubbelspann, vallaficka , you name it. Verkar fortfarande ha problem med belagen och många kommer bli besvikna. I mina ögon helt okey skidor, men upp och ner som fan, vissa världsklass och vissa eldmaterial till vintern och då snackar jag deras toppskidor carbonröv osv, min personliga åsikt.

Atomic
Suck . . . .

Salomon
Glad överraskning, går framåt och gör läckra skidor.

Madhus
Ja jag själv åker ju på Madshus så ni får väl bilda er en egen uppfattning om min kommentar. Men normännen fortsätter vara stabila med fina spann, motionskidorna verkar vara på g uppåt, även fast de kanske inte är riktigt med designmässigt. Bästa märket on the market.

Rossignol
Snygg design, men annars . . .  . ..

Peltonen
Finnarna går starkt!

Annars får man ju fram lite intressanta saker varje dag när man jobbar med skidor dagligen, tex att Madshus pjäxor görs i Thailand, att Salomons görs i Rumänien. Träningsmässigt så kommer jag köra en tävlingsträning under kvällen, så det bli hög puls och kanske någon spya.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Eftersom du har olika bedömningar på dessa olika skidmärken så måste du ha testat samtliga skidmärken, imponerande! :)

JH sa...

Ja eller annars tar man det man läser med en gnutta humor . . .