Top notch skaråkning!



Hej! Efter en fin men tuff gårdag med dubbla träningspass och en lång skidlektion så vaknade man upp tidigt imorse och var lite småseg i kroppen. Intervallpasset igår genomfördes smärtfritt och likaså skidlektionen, intervallpasset höll jag bra och hög fart igenom och körde lite olika intervaller b.la 10/20 och 15/15, fick ihop 25 minuter effektiv tid vilket är lagom och inte allt för nedbrytande. Vilket är bra nu när det är säsong och man prioriterar överskott . . . .

Skidlektion var återigen en höjdare och de jag tar hand om verkar lära sig en hel del och lyssnar på det jag säger, vilket är positivt så man slipper få några reklamationer ;) Under morgonen har jag varit uppe i de blå bergen och skejtat runt, körde ett kombinerat löp och fristilspass i a1 fart på 1,5 timme, det bjöds även på läcker skaråkning och härligt fågelkvitter trots att det bara är Januari, freesh! Passet kändes okey och det var skönt att löpa ur benen lite.

Ikväll blir det kortare klassiskt pass med lite styrkestaksövningar och lite annat smått och gott, för att sedan som grädden på moset återigen ha en skidlektion, trevligt värre!

/ JH

Inga kommentarer: