Fin dag i Touren!

Gookväll folket!

En fin dag i Falköping går nu mot sitt slut och resultatmässigt har det gått helt okey vilket känns skönt, dessutom har det varit väldigt roliga tävlingar och riktigt bra drag på GIF ligan här nere. 2 deltävlingar av 4 har nu avverkats, dagens 2 deltävlingar har varit mer av det explosiva och tekniska slaget, men ack så sköna.
Drar en kort lite resumé här nedan  . . .

100 meter sprint

Torgsprinten gick för egen del okey, valde att köra utan fäste i kvalet men tog mig vidare till final. Väl i finalen så valde jag att köra med fäste och springa igång, kändes både snabbare i själva starten men oxå skönare då man växlade över till stakning och fick bättre tryck och höjd i denna eftersom man redan hade farten uppe. I kvalet låg jag kvar i stressstakningen som man använder i starten , under hela loppet och det blev en del dåliga träffar och kass teknik. I finalen slutade jag 3a på en väldigt tight fotofinish men fick till en dålig avslutning och mer eller mindre kraschade över linjen istället för att fälla mig ( klipp kommer). Vann gjorde den suveräne Emil Svensson från Skövde.

Skicross 1000 meter

En rolig men samtidigt väldigt isig bana var det som gällde nu på kvällen, och eftersom vi gick ut sist och fick vänta i 3 timmar så var det en hel del åkare som hunnit åka innan och som gjorde banan väldigt svårbemästrad. Gjorde ett rätt dåligt lopp inklusive krasch och flög mest runt som isprinsessa på en hockeymatch, men lyckades kämpa på och drog tillslut det längsta strået och kunder inkassera en sällsynt seger, kul!

Imorgon väntar lite mer normala tävlingar med 7,5 km klassisk skidåkning och ett race uppför slalombacken, hörs då!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis!

Anonym sa...

Härligt! Fortsätt så imorgon!

/Fritz