Zlatanist

Ja visst var det väl en fin fotbollsmatch som Sverige genomförde nu på kvällen och då speciellt den där Zlatan, men 5-0 mot mummintrollen är väl inget som direkt kittlar. Men den åsikten delar visst inte Sveriges övriga experkommentatorer som skickar upp landslaget till skyarna efter segern mot koskenkorvaland och får det att låta som att de redan är världsmästare. Men men vänta bara tills zlatan och co bli överkörda mot Holland igen, då kommer det gnällas på samma vis som jag gör nu, kom ihåg var ni hörde det först;)

Idag gjorde jag första passet på denna vecka som är fokuserad till största del på de intervallpass som jag ska genomföra uppblandat med lite lättare träning, tillskillnad mot förra veckan så är målet att inte vara allt för sliten under veckan utan ha rejält med överskott och verkligen kunna ha extremt hög kvalité på de intervallpass jag ska genomföra. Denna vecka kommer även mängdträningen och styrketräningen som planerat få stå tillbaka lite för att ha extra mkt energi, träningen kommer bestå av 15 timmars träning, 3 intervallpass, 1 snabbhetspass, 2 styrkepass och resten mängd.

Veckans första pass blev följaktligen ett lite lättare styrkepass än vanligt med 45x30/30 som resultat, ett bra pass där jag verkligen kunde bomba max under 30 sekunder för att sedan få en lång vila i 30 sekunder, fint pass helt enkelt!

Imorrn kommer jag då köra veckans första intervallpass som är inriktat på absolut maxinsats, kommer köra löpning med stavar i brant backe , 3x25 sekunder + 3x20 sekunder + 3x15 sekunder. Ett fjolligt pass kan tyckas men som verkligen ger en möjlighet att spränga gränser och maxa loss totalt och trots lång vila mellan upprepningarna så brukar spyan inte vara långt borta efteråt, mjölksyra så det står härliga till. Passets syfte är helt enkelt att pressa upp maxfarten så gott som det går, på kvällen blir det sedan 2 timmar lugn skejt.

Time to sleep

/ JH

1 kommentar:

Anonym sa...

Nej just det, 5-0 mot Finland sa inte så mycket. Men finnarna bevisade i alla fall hur dåliga de faktiskt är.

Men holländarna kommer inte få det lätt mot revanchsugna svenskar, finns även risk att de underskattar Sverige efter 4-1 senast.

/Fritz