Halvtid!


Då sitter man då här igen och nu i en rätt trött version med energitom kropp och blåsor på händerna, blev tyvärr lite omplanering av schemat under gårdagen pga mkt jobb och medföljande tidsbrist. Istället för styrkepass och intervall så blev det "bara" ett hårt styrkepass och ett kortare löppass under gårdagen, kände helt enkelt att det inte skulle bli tillräckligt bra standard och kvalite på passet under gårdagskvällen när jag kom hem vid 20 slaget, så avvaktade tills idag och har nu kört det på morgonen.

Och det verkar ha varit ett bra val då det blev ett riktigt fint pass med hög kvalité och dessutom sparring av en kommande storåkare, nämligen Lucas Lennartsson från klubben. Passet som jag körde var 5 st 10 minuters stakintervaller med 2 minuters vila emellan i tröskelfart, ett riktigt tufft pass för överkroppen och psyket. Men jag grisade på bra och fick till ett gött pass, givetvis är det alltid kul med sparring och nu när Lucas hängde med på 4 av intervallerna så underlättade det en hel del för tempot, även fast han hela tiden bara låg i rygg och mös petandes då och då i asfalten, men bara ljudet av ett par andra stavspetsar får en att tända till lite extra.

Allt som allt så tog passet 2,30 med rejäl uppvärmning och en lång och skön nedvarvning, i eftermiddag dunkar vi på med ytterligare lite träning och då en 2-3 timmar löpning distans.

Inga kommentarer: