Fresh!




Chapp!
Näe, jag tog inte bara bilder på dagens pass även om det kan se ut som så, men jäklar i havet vilket härligt träningsväder det var, höstluft, sol och hyfsat bra asfalt, kan ju inte bli bättre! Avverkade 2 timmar på skejtskidorn runt om här i Falun och upptäckte lite nya fina vägar att bomba loss på, åkte även en bit runt Varpan och upp i backen till Österå. Avslutade det hela med att pumpa på endast treans växel nerifrån Slätta upp till Lugnet för att väcka överkroppen lite.
Kroppen kändes fin idag, som vanligt efter ett par vilodagar så är man alltid lite seg i början innan maskineriet brummar igång, men efter att bränt av 10 impulser och en del teknikövningar så rullade det på fint. Veckan som kommer eller den veckan vi är inne i är en lugn vecka inför nästa veckas fartperiod ( 8 intervallpass), och under denna vecka så ska jag avverka ca 8- 10 timmars träning, 1 intervallpass och 2 styrkepass, veckan kommer se ut ungefär såhär . . .
Mån vila/vila
Tis vila/vila
Ons RAIF 2,00
Tor AS+Jogg
Fre RAIIIK
Lör A1+AS
Sön AII
Inte mkt att tjafsa om egentligen, kan tyckas som lite träning och så även jag men kroppen ska få det den kräver och jag vet av egna erfarenheter att det funkar.
Hörs imorrn, ciao!
/JH

1 kommentar:

Anonym sa...

Fina bilder , det finns många som aldrig får uppleva hur det ser ut en tidig morgon. latmaskar !!