Rött kort.

Då har man det på sitt idrottsliga CV ochså.
Gårdagens träning blev tyvärr lite kortare än planerat, jag hade kallt räknat med 90 minuter + tillägg på fotbollsplan. Det blev 43 minuter. På dessa 43 minuter som lagkapten hade jag lyckats spela fram till lagets mål, dragit några farliga frisparkar på mål, vunnit några stenhårda närkamper, men även dra på mig 2 gula kort som alltså blev ett rött. suck. 2 Diskutabla gula kort efter närkamper, överlag var domaren rätt kortkåt då han lyckas häva upp 3 röda och sammanlagt 9 kort under matchen. Men det är väl det som är charmen med lagsport ochså, tillskillnad mot skidorna där du har dig själv att sköta så har du här 10 andra spelare samt motståndare och en domare att ha respekt för. I skidor så är det väl mångt och mkt dig själv, din kapacitet och mjölksyretålighet som avgör om du gör ett bra lopp eller, självklart har du även då konnkurrenter fast på ett annat sätt.

Många beskriver min spelstil på fotbollsplan som den italienske terriern Gennaro Gattuso, men jag vet inte.
Under kvällen var jag sedan på ett väldigt bra tränarråd med ledare och viktiga personer inom skidsektionen och det ser bra ut inför vintern, klubben växer och växer och även fast den redan nu kryllar av talanger med hög klass så fortsätter dom komma underifrån, kul att se! I och med detta möte så fick jag byta plats på gårdagens planerade stakpass och dagens planerade styrkepass, så igår kväll avverkade jag allmänstyrka 60x40/20 + jogg och då jag vilat armarna ett par dagar och löpt mkt så var jag mkt pigg passet igenom.
Nu ska jag ut på ett stakpass med diverse överkroppsövningar och sedan ikväll är det fotboll igen, en viktig cupmatch där vi möter Vretstorps IF på hemmaplan på Kilsbergsvallen klockan 19 i kvartsfinal i distriktscupen. Vi har redan slagit ut lag från mkt högre divisoner såsom Rynninge och Sturehov, förhoppningsvis fortsätter det ikväll och isf kan vi få möta lag som ÖSK eller Forward i nästa omgång.

Benen har fått mkt stryk och fått arbeta hårt de senaste dagarna, men efter kvällens match så blir det lite vila för dom ett par dagar och lite mer överkroppsfokus, när man knappt tar sig ner för trappen och ännu mindre uppför densamma så kanske det är dags att ta det lite lugnt ett tag.


Inga kommentarer: