Puder i massor

Halvtid på denna träningsdag, imorse vaknade vi upp till -5 grader och någon decimeter nyfallen snö vilket inte direkt gjorde humöret och träningssuget sämre. Bruksvallarna levererar just nu top notch som vanligt, trots att vintern varit extremt sen och dålig så har de ändå fått igång det mesta av spårsystemet här uppe, grymt imponerande av Bosse snus och grabbarna . . .

Gårdagens andra pass var ett fint tröskelpass upp mot kläppen i en enda intervall, började nere vid tunneln och avslutade det hela längst upp vid lilltrappåsen, ett fint pass i snöfall och med pannlampa. Dessutom kändr jag mig stark uppför vilket höjde upp det hela ytterligare.

Nu på morgonen har vi kört ett 2 timmars distanspass i den klassiska stilen, upp på kläppen ner till ramundberget och hem igen, helt ok känsla även idag men med lite slitna armar på slutet. Nu ikväll väntar ett intervallpass i den fria stilen, hitills har lägret bjudit på 2 distanspass och i med denna dag 3 lite hårdare pass, känns som att kroppen svarar fint!

Framåt kvällen kan det nog bjudas på lite bilder och ett å annat filmklipp. Har även sett och konstaterat att det dumpats rätt så rejält med snö där hemma, lovely.

Vi har det bra, tränar och har det gött, livet leker!

Inga kommentarer: