NS pass och leksaker

Lite leksaker från Salomon damp ner häromdan, bla pjäxor =)


Hej! Nu är vi igång! Vilket känns riktigt bra, blev ju några få sjukdagar där men ingen större skada skedd verkar det som utan det känns rätt piggt och fint, dock så försöker jag ta det lite easy nu i början men det är lite svårt då motivation och energilagren är på topp. Fick ju äran att sparra med lite sköna typer från Nya Sverige igår vilket var trevlans och intressant, är alltid fint att få träna med skidåkare som har en rätt så mkt större maxkapacitet än sig själv och det finns alltid något att se och lära utav.

Eftermiddagspasset blev för min del ett distanspass på 2,5 timme där vi körde lite olika rundor bort runt Lanna och Vintrosa, själva passet i sig gick relativt lugnt i stormvindarna och regnet och det kändes hyfsat bra i kroppen, dock blev jag lite seg på slutet och lyckades med en av de första vurporna på riktigt länge. En riktigt klantig vurpa där jag i relativt hög fart skulle hoppa ner från en hög trottoarkant vid en bushållsplats, ingen skada skedd dock och Uusitalo som körde sista biten med mig efter vi dumpat av Herr Johansson fick sig iaf ett gott skratt.

Planen var att på kvällen även köra ett styrkepass, men valde att planera om litegrann då det kändes som lite over the top att bränna av 3 pass på en och samma dag efter så kort tid efter sjukdomen. Dett styrkepass kör vi istället idag i kombination med ett kortare löppass efter jobbet. Imorgon är jag dock ledig igen och då är det ett distanspass och ett intervallpass som står på schemat, sammanlagt kommer den här veckan landa på ca 20 timmar och det ska bli skönt att få lite snökänsla i tunneln till helgen.


Inga kommentarer: