Det blir inte alltid som man tänkt sig

Ciao! Ja ni vet läget, det lullar på och jag tränar för fullt, det är stabilt som det nästan alltid är . . .

I helgen var tanken att följa med klubben upp till Värmland över dagen för att skava lite i betongen, nu blir det dock inte så, lägret är inställt. Tråkigt men sant. Men vafan, ingen dör ju för det och solen kommer gå upp imorgon ochså, och Torsby, ja den lilla hålan finns förhoppningsvis kvar då jag åker dit igen om ett par veckor, ingen skada skedd liksom. Så nu vänder vi blad och planerar om . . .

Hösten är en underbar tid att träna på, kalla och fina mornar och en skön värmande sol under dagarna, luften är syrerik och skogen är lika färggrann som en tavla målad av en dagisunge, dvs kaosartad. Så även fast det inte blir någon riktig skidåkning så finns det ingen anledning att inte få till bra träning på hemmaplan, och eftersom vädret (spelar ingen roll egentligen) ser ut att bli fiiiint i helgen så tänkte jag ösa på litegrann. Har ju som sagt mängdvecka, alltså mkt lång och lugn träning men där jag tagit det lite lugnare nu i början av veckan för att inte stressa på kroppen allt för mkt efter förra veckans mesiga lilla sjukdom. Men nu har det gått ett par dagar och det känns bra, autobahn är öppnad, ica är öppnat, tanken är fylld, ja eller hur jag nu ska uttrycka mig för att förklara att nu är det bara att bomba på igen men med huvudet på skaft och inte under armen.

Så till helgen bjuder jag in till en stabil träningshelg för er skidåkare/locals eller vad ni nu vill kalla er som finns i närheten och vill delta i "lite" gemensam träning. Ta chansen att få fin träning och god sparring!

Lördag:
 Crosspass - Rullskidor stakning 3 timmar + 2 timmar löpning.
Allt i ett och samma svep, Samling 10:00 Garphyttan ,Kvarnvägen 16.

Söndag:

FM: Korta motbakkelöpintervaller med stavar ( hurtighet) + spänst Samling Ånnaboda 10:00
EM: Rullskidor distans 1,15 + Allmänstyrka Samling Ånnaboda 15:00 .

Självklart kan man vara med på bara ett pass eller de pass man vill och som passar,men skriv gärna en kommentar nedan om ni ska med på något under helgen. Vi syns!

Nu ska jag ut och köra 2,5 timme distans med 4x4 intervaller. Snakkes!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hello Joel. Skönt att se att du står i och tränar. Förmodligen kan jag vara med på ett par pass i helgen. Lördagens pass dock verkar lite mastigt för en småbarnsppa. En fråga dock: Om jag vill vara med på rullisar bara är det samma plats vi avslutar som starten går? Måste planera lite... Hälsningar Antoni

JH sa...

Jajemen, grundtanken är att passet startar hemma hos mig för att sedan åka en runda på rullisar, komma tillbaka, byta till löparskor och sticka ut igen. För då kan vi förvara alla saker och utrustning på en och samma plats. Men vill man utgå någon annanstans ifrån/ bara vara med ett tag/ möta upp oss . eller vad man nu önskar så är ju det givetvis ok.

JH sa...

Träningshelgsdeltagare! Det blir Torsby ändå. Men det kommer fler gånger . . .