Sparring

2 vilodagar är nu över och det är med laddade batterier och ett stort sug efter träning som infunnit sig och som genomsyrar kropp och huvud nu när det är dags att dra igång igen. Det har varit riktigt skönt och väldigt nyttigt att koppla bort träning, träning, träning och träning i ett par dagar och verkligen kunna "slapp av ", men nu är det som sagt dags igen och det ska bli kjempefint.

Träningsveckan kommer vara inriktad på kvalite och intervall, och vad passar då bättre än att få sällskap och rejält med sparring under passen, det kommer jag nämligen få under veckan då fienden från KIF ska köra ett litet mini läger verkar det som. Det kommer blandas en hel del intervall och långpass , så det blir säkerligen många fina timmar både på rullskidor och i skogen.

Tanken är att avverka 15 timmar, 4 intervallpass under veckan och förhoppningsvis oxå ett 3000 meter test, det är dags att komma igång ordentligt med intervallträningen och pressa upp det till en nivå ytterligare för att kunna ta ett kliv i skidspåret i vinter. Som vanligt blir det rikligt med rapporteringar och passdata, så häng med

Inga kommentarer: