Efter regn kommer solsken

Å jävlar va solen lyser nu. Godmorgon, Onsdag idag vilket betyder jobb och kvällsträning, som sagt en lite lugnare vecka denna vecka med lite kortare pass och inte lika slitande och hårda. Det gäller ju att bygga upp kroppen mellan de gånger man brytit ner den , men samtidigt inte bara vila och bli seg.

 Ikväll så blir det ännu ett skejtpass och även en skidlektion ska hinnas med, känns bra och kul att det rullat igång så bra vad gäller skidlektioner och intresset för dessa verkar inte avta direkt . . . .

Imorgon så är jag återigen ledig så då är det dubbla pass som står på schemat, ska avverka ett intervallpass i den klassiska stilen med lite längre intervaller och sedan en klubbträning, så det blir ganska ganska så nice.

I övrigt så är det väl inte så mkt att orda om förutom att det händer lite spännande grejer på lördag, en ny träningskompis dyker troligtvis upp och en 4 bent sådan.

Nu är det dags för frukost gott folk, hörs senare.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Joel!

Skickade ett mail till dig för ett par dagar sedan. Har du fått den och inte hunnit svara ännu eller är den borta med vinden?

Hälsningar Antoni

JH sa...

You´ve got mail!