Seger!

Tjena folket! Saknat mig? förstår det . . . .:)

Lägerdag 1 här i Idre har nu avverkats och den har tillbringats på Askes Pizzeria där jag tröstätit efter helgen, 4 familjepizzor och 2 kebabrullar slank ner på förmiddagspasset och eftermiddagspassets ranson vill ni inte ens veta . . .

Näe, 2 schteekiga trainingssessions har avverkats during the day, på förmiddagen ett kortare a1 pass skejt på 1,30 , var till en början lite seg men blev piggare och piggare och på slutet lades det in 5 stycken impulser som gjorde susen.

Efter några timmars lunchkoma och nutella inhalerande så drog den såkallade förtruppen innan det riktiga lägret börjar på onsdag ut på ett hårt impulspass, själva passet var kort, 1,10 men innehållet var av det tuffare slaget, olika impulser med eller utan och stavar och i olika längd brändes av och det kändes okey. På slutet var det spurt och start tävling som gällde och där hade klubbkompisarna inte en chans, så äntligen har man fått sin första seger här i byn, käns fint! Funderar på att ringa upp riksidrottsförbundet och be dom lägga till en ny sport eller stil inom langrennsåkningen, 10 meter sprintstart. där skulle jag nog kandidera på en landslagsplats iaf.

Dagens fråga riktar sig till Madshus och deras anställda, provade på riktigt deras heldräkt fullt ut idag, skön och fin dräkt, MEN varför lägger man sömmen rakt ner genom baconhalvorna där bak, antar att det är så det känns att ha string, och nej, det är ingen vidare upplevelse.

Having the best time of my life dunkar nu igång på stereon, så nu är det dags att dra, imorrn väntar ytterligare två pass, antar att vi hörs då?

2 kommentarer:

Gissa det du! sa...

Var det inte på 10 m sprintstart du blev utklassad av en hel drös kiffers i tunneln alldeles nyligen? :)

Anonym sa...

Det var ju försäsongen med kallstart det :)