Ryskinspirerat trainingcamp på G

Primitivt boende

Gokväll!

Kvällspasset är nu avklarat, blev en timme lugn skejt med klubbkompisarna här uppe i Idre för att skölja ur musklerna efter helgens tuffa lopp. Kändes rätt tungt i kroppen men det var skönt att glida fram längs de fina spåren och inte tänka på något.

Veckan som är i antågande kommer bestå av en del träning men inte så mkt mängd som förut då de tuffaste perioderna nu är bakom mig, kommer nu släppa upp träningen för att ge kroppen återhämtning och det kommer bli lite kortare pass med mkt lugn åkning på a1 passen och mkt a2 och a3 pass, fokuset kommer ligga på att få kvalite och vara fräsch i kroppen inför intervallpassen och förhoppningsvis på så sätt väcka igång kroppen. Efter att ha utvärderat helgens lopp så tror jag en av orsakerna var just att jag tränade och har tränat hårt alldeles fram till tävlingen som planerat och är väldigt sliten, så nu kommer mängdträningen släppas upp och kvalite kommer vara första prio.

Imorrn blir det ett a1 pass skejt och ett a2/a3 impulspass, nästa tävling är troligtvis om 2 helger, så det är bara att följa planen.

/ JH

Inga kommentarer: