Lägerdags

Imorrn går färden till Idre fjäll för ett par dagars fin sparring med kif-gänget.
 
Aa men hej. Onsdag idag, en rätt så fin sådan med skön och kylig höstemperatur och lite solsken då och då, 3 dagar har passerat sen sist och det har varit 3 bra sådana. Träningen har rullat på och det känns som man har hittat flytet igen, har börjat köra på rätt hårt och nu i början har det varit lite småsegt men förhoppningsvis kommer det släppa mer och mer ju mer hårda pass jag får köra. Jag tror och det känns som så iaf.
 
Veckan har som sagt börjat relativt tufft, i måndags morse körde jag ett bra fartpass på skejtrullskidorna i tuff terräng upp mot Ånnaboda, 6x6 minuter med 2 minuters vila, ett pass där de första intervallerna kändes rätt kassa men där jag avslutade passet starkt och bra. Senare under dagen blev det ett kortare löppass på 45 minuter för att skölja ur kroppen sen förmiddagen och sen in i styrkerummet för att köra ett hårt pass, 60x40/20, så på kvällen kändes det att man var tillbaka i träning iaf, skönt.
 
Igår skejtade jag först ett 1,45 långt distanspass med lite impulser och sedan på kvällen ett a2pass löpning + fotbollsträning.
 
Nu på morgonen har jag återigen dunkat lite intervaller, denna gången överkroppsintervaller, 5 x 3 minuter stakning i brant backe, dels för styrka och puls men även för att fortsätta slipa på att hitta träffen i stakningen, efter det 5x3 minuters smirredrag i motbacke, något som tog rätt rejält på triceps vilket var tanken. Ett bra pass. Nu i eftermiddag blir det återigen ett lite lättare pass och likadant imorgon förmiddag med ett styrkepass innan jag sätter mig i Packe "lilla jävla leif" Karlssons Opel och glider up till Idre fjäll för ett fint läger ett par dagar. Ska bli skönt att åka iväg och få sparra hårt i en inspirerande miljö.
 
Fredag f.m.: Rullskidor långt distanspass/teknik
Fredag e.m.: Långa skidgångsintervaller
Lördag f.m.: Rullskidor långa intervaller/teknik
Lördag e.m.: Löpning långtur på fjället
Söndag f.m.: Löpning mossintervaller (alt. backe beroende på temperatur)

Lägerplanen ser ni här ovan och förhoppningen är att jag ska få ett par riktigt bra genomkörare där jag får pressa mig själv riktigt hårt och länge för att hänga med grabbarna. Förhoppningsvis kommer den här veckan med den planen + de pass jag redan kört bli en rejäl väckarklocka och väcka kroppen. Vintern närmar sig och hösten är redan här, så nu gäller det att vakna till och fokusera.

 
 


Inga kommentarer: