I väntans tider


Lite bilder från gårdagens mtbtur. (Kolla i HD)
 
Ja nu känns det lite som att man går i väntans tider litegrann, visserligen har jag börjat träna ordentligt igen men jag har ändå legat på någon halvljummen fisnivå i början för att inte få några bakslag. Det har flytit på smidigt och relativt lätt att komma tillbaka in i träningen och känslan har blivit bättre och bättre för varje pass.
 
Sen i onsdags så har det rullat på fint, och jag har kört dubbelpass varje dag, inga stenhårda grejer men ändå tränat på fint och det har känts skönt att komma in i träningsrutinerna igen. Jag försöker blanda friskt mellan olika träningsformer och intensiteter för att komma tillbaka i form och bli så genomtränad som möjligt, men ju mer vi närmar oss hösten och vintern så kommer fokus gå över mer och mer mot skidor och hårda pass.
 
 Igår spelade jag säkerligen en av säsongens sista fotbollsmatcher för egen del, det har varit riktigt kul och ett bra komplement i träningen, visst vissa tycker kanske att springa runt och sparka på en boll är väl ingen träning, men för egen del så känns det som att jag fått in bra löpträning samt lite explosivitet i det hela, och jag tror det kan betala av sig.
 
Idag kommer jag ta det lite piano och ta en vila, jag är tillbaka där jag vill vara , i träning, men det är trots allt första veckan efter sjukdom och då jag redan har samlat ihop bra pass och ca 16 timmars träning så vill jag inte göra något onödigt, jag safear lite och tar en vila idag.
 
Veckan som kommer härnäst kommer bli av det hårdare slaget, dels för att jag går in i en ny träningsperiod med fokus på hårda intervallpass, men dels ochså för att jag under fredagen kommer åka iväg på läger upp till IDRE med det härliga KIFgänget, ser ut att på förhand bli ett kort, men hårt och effektivt läger där jag nog kommer få bekänna färg, förhoppningsvis blir det en rejäl genomkörare för egen del, för nu gäller det att hoppa upp ett par hack i kvalité.
 
Men som sagt, ett par dagar tills dess, väntans tider . . . 

1 kommentar:

Anonym sa...

NO supplements are also rich in keto-acids proven to be effective in stalling fatigue of the muscles lumigan cost This enables them to penetrate through several skin layers and enter your dermis, where this substance can induce new collagen and elastin protein cell growth
There are many number of skin rollers available for home use, and the needles come in different length and diameters cymbalta price If she suffers from depression don’t be in a hurry to call a psychiatrist!
However, there are a number of remedies that one can choose from in order to be able to manage hypothyroidism and reduce it zero level and in return enhance the production of thyroxine and triiodothyronine hormones women Viagra uk These pills do not help much in reducing or burning your fat
Do you? Are you tired of it? iressa It is widely known that modern eyeglass lenses can be incorporated with some additional technologies, such as UV protection, scratch-resistant coating, and anti-reflective coating and so on
Many people go with the lotions or topical treatments and not the oils Online Buy Nevirapine Cheap Online Our Christian life, living and growing in the love of the Lord, is a daily journey