Hör upp skidåkare!

Hör upp skidåkare! Tänkte träna lite i helgen, hade tänkt mig skidor klassiskt, typ på söndag. Och nu är det bestämt att distanpasset börjar klockan 8. Samling Berga by, Sälen. Träningen är öppen för alla och jag hoppas vi kan bli ett gäng, har redan nu hört rykten om en liten grupp åkare som kommer men ju fler vi blir desto roligare. Välkomna! Påväg mot sälen nu, ska testas skidor, ser framemot morgondagens lopp, kommer bli mäktigt!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror du bryter! jag skriver de nu så inte mitt svar påverkar dig under loppet!

Lycka till!

Mattias sa...

Uppdatera JH! Den "stabila känslan" som du alltid anger dagarna innan dina stordåd måste ha spökat ännu en gång. 20 min efter täten så tidigt som i mångsbodarna, en tät som f.ö talade om "distanstempo" skvallrar ju inte om att dina 800 timmar varit väldisponerade precis? Förutsatt att du inte drabbats av dubbla skidbrott eller hjärtsvikt måste ju detta tala för en radikal förändring i träningsupplägget snarast möjligt?
Som sagt uppdatera läget, vi är många som sitter på nålar.

Joel Hultin sa...

Skönt att se grabbar att man lyckas få er bli så avundsjuka och intresserade av det jag håller på med så att ni måste ödsla massa energi på meningslöst gnäll :-)

Mattias sa...

Förstår mig inte på nonchalansen du bemöter min fråga på, tror en hel del läsare (bla jag) som ifrågasätter din "huvet-under-armen-ideologi" anser att du besitter den kanske viktigaste egenskapen en skidlöpare behöver, nämligen ett pannben lika tjockt som David Ekholm är ointressant. Vi tycker helt enkelt det vore spännande att se hur fort du skulle kunna åka med ett träningsupplägg anpassat efter dig och din bakgrund, inte Lucas Bauers. Den fis-profil du har, som för ett par säsonger sedan skvallrar om 180-punkters tävlingar visar ju att du har alla förutsättningar.

Joel Hultin sa...

Hej Mattias! Kritiken i mitt svar var först och främst riktat mot den anonyme läsare samtidigt tyckte jag väl att din frågeställning var lite konstigt formulerad , men men skitsamma. Intressanta tankar och formuleringar dock som jag kommer besvara inom sin tid. Anledningen till ett dåligt lopp idag har du dock redan varit inne lite på, dock var det inte 2 skidor utan en som gick av. Samtidigt "händer" inte saker som detta av ren otur, utan oftast finns det saker som man kan ha gjort bättre för att undvika det. Men men återkommer med en rapport inom kort, nu är det dags för bingen. MVH Joel

Anonym sa...

Tyckte han som sa att du skulle bryta hade en klockren kommentar!

Konstigt att du kan ge vasaloppstips hur man kan njuta och klara av ett vasalopp när du själv bryter dina vasalopp...