Här kommer det en tjockis!

Tjockisen från närke har nu vilat i 5 dagar i rad vilket nog inte skett på de senaste 2 åren, men nu har förkylningen släppt och med all sannolikhet blir det start på söndag i Vasaloppet, såja! Överskott av energi har jag iaf nu så det räcker och blir över så nu gäller det bara att få in lite träning i musklerna och kicka igång. Tror jag blir farlig på söndag, iaf utför  Ur spår gubbar och tanter!

6 kommentarer:

Anonym sa...

För en gång skulle finns nog möjligheterna att du kommer vara pigg och fräsh. Även om du egentligen skulle behöva vila 3 veckor till för att komma i form.

Anonym sa...

Varför vill du framstå som du alltid slår i underläge? "Ur spår gubbar och tanter!"?
Du elitsatsar och tränar 800 tim per år... fattar liksom inte? Hur kan du få sponsorer när du ibland (som nu) vill framstå som en motionär som slår ur underläge?

JH sa...

Nja, jag slår inte ur underläge, jag tävlar på exakt likadana villkor och har exakt lika stora möjligheter som andra, vad jag vet iaf, annars är jag lyckligt lottad =). Ja jag satsar rejält och är väldigt seriös i det jag gör, inget snack om saken, men ibland måste man ha lite humor och självdistans till det hela och kunna se sig själv i ett annat perspektiv,förutom den extremt seriösa och allvarliga satsningen på alla plan.

Så kan jag ju även se min satsning ur ett annat perspektiv, jag åker skidor, tränar och tävlar skiten ur mig och har jävligt kul. Vafan man måste väl kunna blanda in lite humor i det hela, visst vissa kanske vill köra hela divagrejen och sätta sig högst upp på en pidestal och säga att jag är vackrast, störst och bäst och blunda för allt och bo i sin egen bubbla och trots att man knappt vunnit barnens vasalopp hävda att man är bästa och vinner os-guld när man vill. Men sån är inte jag, ska jag istället skriva efter min förkylning nu inför vasan "ur spår brink och rezac"???? det vore ju humor om något. Såklart satsar jag och strävar stenhårt efter vinster och tror enormt mkt och laddar för att få ut en bra prestation under vasan,( där jag troligtvis kommer slå en del gubbar och tanter.) men återigen, självdistans. Annars kan man ju göra en ranelid och grina ut i pressen " dom var dumma mot mig".

Det är helt enkelt mitt sätt att uttrycka mig, likadant som ni läsare har erat. Hade jag inte haft distans till det jag gör så hade jag ju säkerligen lagt ner för längesedan efter alla "syrliga" kommentarer från anonyma läsare. Men varför ska jag bry mig om dom???? Jag har bara kul som satan med skidåkningen och gör det på mitt sätt. Läs, skriv, råkapa, kritisera, gör vad ni vill, det är lugnt, mig gör det inget för jag har roligt som fan ändå. Dessutom om man skriver lite kaxigt och uppkäftigt ibland som jag och vågar säga vad man tycker så får man räkna med lite skit, men men återigen, who cares? jag har bara skoj.

Jag skriver bara om min egen resa inom skidåkningen, där jag tränar hårt, tävlar och har kul, och kan det sedan locka lite sponsorer och läsare så är det bara en rolig bonus.

Anonym sa...

Om du nu satsar så superseriöst på alla plan borde väl det inte vara några problem att Bruksvallsloppet går i mitten på november som du skrev en gång, isf borde du väl stått på snö tillräckligt vid den tiden för att vara tävlingsduglig menar jag...

Joel Hultin sa...

Ja och det var jag ju ochså men insjuknade :-) sen så om du Stevie wonder läser inlägget ordentligt så förstår du att inlägget inte handlade om mig personligen utan var en allmän fråga för att få till debatt.

Anonym sa...

Jävla skitblogg, varför finns den länkad till http://www.xcstorm.com/se/