Det duger!



Hallå! Dagens första pass är nu avklarat och det blev ett hårt intervallpass i motbacke, samma pass som jag kör förra veckan och förklaringen ser ni här nedan" 3x25 sekunder + 3x20 sekunder + 3x 15 sekunder löpning med stavar, låter väldigt fjolligt egentligen men riktigt grjönjävla jobbigt är det. Samtidigt är det ett riktigt bra pass då man går på absolut max och får pressa sig allt man har, men redan efter första intervallen är mjölksyran på en hög nivå och sen är det bara att grisa på.

Syftet är som sagt att gå på absolut max och pressa sig över gränsen samtidigt som man kämpar med att trycka bort mjölksyran. Upplever detta pass som ett av de jobbigaste jag vet , så har ni ingenting speciellt för er så stick ut och testa vettja =). Som ni ser ovan så är det ju inte särskilt mkt puls man kommer upp i på den korta tiden, utan det är mjölksyran som sätter stopp och det man kan utläsa från pulsfilen eller som man kan se är ju att det blir jobbigare och jobbigare att pressa upp pulsen samtidigt som det blir svårare och svårare att få ned den under den aktiva vilan. Det är helt enkelt mjölksyran som blir svårare och svårare att bli av med under passets gång och därför hinner man bli riktigt sur i musklerna innan man når upp i puls." Passet kändes bra idag och jag fick riktigt fin sparring av Secund så att man fick pressa sig det där lilla extra . . .

I eftermiddag väntar ett styrkepass följt av lite skejt distans, ovan ser ni en liten film från gårdagens stakpass och nedan kan ni återigen läsa en intervju med mig http://www.langd.se/intervju-med-joel-hultin.4932634-86106.html.

2 kommentarer:

One96 sa...

Joel> Du måste byta musik. Creed känns 2000-tal :)
Katar därför in ett tips: Skivan: Sound of a playground fading med In Flames. Ha det! /M!

JH sa...

Ska bli! Dessutom är inte Creed mitt fel utan youtube själva som väljer ersättningsmusik till bilderna ;) / JH