Race cancelled!

Det blev som befarat, Dalapremiären 2010 på söndag ställdes idag in tyvärr, en rolig och fin tävling som jag hade sett framemot att väcka och bomba ur allt i kroppen för att rivstarta tävlingsäsongen. Nu blir det dock inte så utan det blir att planera om litegranna, blir troligtvis kvar här hemma till lördag/söndag då jag ska bränna av ett testrace istället för tävlingen, ingen semester här inte!

Och någon semester var det heller inte idag, nu på kvällen blev det en skön klubbträning uppe i ånnaboda, vädret var perfekt för att träna psyke och vilja lite då det blåste, ösregnade och var någon enstaka plusgrad. Själva passet var ett intervallpass löpning med stavar , ca 25 minuter i A3 zon med hjälp av stavgång, sprättande stavgång och elghufs. Ett styrkepass avverkades även under träningen, något som jag inte hade räknat med på förhand, men det var bara att bita i för kung och fosterland.

Så nöjd och glad kan jag sitta här i stugvärmen som har bestått av 3,20 timmars träning, där 1,10 av dom var effektiv allmänstyrketid, så troligtvis kommer det kännas en hel del i kropp och knopp imorgon, skönt att känna att man lever!

Imorrn blir det 2 lugna AI pass . . . . .

Over and Out!

/ JH

2 kommentarer:

Lager sa...

de va fan 7-8 + grader igår !!!

Joel Hultin sa...

Jaså???? säger han som inte ens var där . . .