Fet, ful och galen

Det börjar arta sig

Det bidde ingen resa till Meråker nu i helgen, det är mkt att ordna inför nästa helgs (ett positivt problem) tävlingar och dessutom skulle vistelsen inte bli så lång, så då kändes det onödigt att resa så lång tid som 10-11 timmar bara för att vistas ett par dygn i den norska hålan. Visserligen en fin håla men nu när vädret verkar vara bättre här hemma så var inte valet så svårt.

De senaste dagarna har jag trappat ner på träningen, kört lite styrke och löppass men annars har det inte varit så mkt. Och från och med idag så börjar min viloperiod, ska försöka ta 1 vecka där jag tar det väldigt lugnt och med ingen träning alls planerad, något pass kommer det säkerligen bli men det får bli impulsivt isåfall. Prio ett är vila och det känns skönt, har de senaste 2 dagarna blivit mindre och mindre sugen på träning så just nu känns det bara naturligt och skönt att slappa av lite. Men ställ frågan om ett par dagar så är säkert svaret ett annat, kommer säkerligen klättra på väggarna innan helgen är över.

825 timmar blev dosen i år, så träningsmässigt har det varit ett helt ok år, men i tävlingsspåret finns såklart mkt mer att önska, men jag har förbannat roligt och kör på så det är bara att blicka framåt. Om någon vecka börjar vi på en ny plan, en lite förändrad sådan som förhoppnigsvis kan ge en kick men tills dess hoppas jag ha hunnit bli fet, ful och galen, det brukar vara en rätt så klockren beskrivning på vad jag tänker om mig själv efter att ha vilat ett tag, galen över att inte ha tränat och dessutom känner sig tung i kroppen.

För någon dag sedan kom det ut en liten artikel om vår tävling kommande helg, http://www.langd.se/sth-skicross-haftig-tavling-i-orebro-14-april.5040478-86106.html och även om jag är tävlingschef så vill jag poängtera att det är Garphyttans IF tillsammans med Storstenshöjden som arrangerar denna tävling. En tävling som säkerligen kommer bli helt sanslös.

3 kommentarer:

simon lina & hanna sa...

Fan va kung du är mvh Simon lina & Hanna

Anonym sa...

Grymt! du tränade 300 timmar mer än mig! imponerad!

Tom Ankerstål

Anonym sa...

Sjuk träningsmängd! Ungefär 550 timmar mer än mig, starkt att ha motivation till så mycket.. // Tobbe K