Vilken fest, vilket ös!

Ja igår fyllde man 22, gick vilt till, kolla bara länken ovan

Hej! Näe ni, ingen fest eller något sådant larv utan snarare en hård träningslördag med lite tårta på kvällen. Under förmiddagen tränade jag som planerat ett hårdare pass men ändå oplanerat på något vis då klubben ångrade sig och körde distanslöpning på bergslagsleden istället. Så mitt pass blev ett rätt så långt pass och härligt impulsivt, jag började med att cykla mtb 1 timme, löpte sedan distans med klubben uppe i bergen i 2 timmar, väl tillbaka vid klubbstugan plussade jag på med 15x70/20 intervaller för att sedan springa en kortare nedvarvningsrunda och återigen hoppa på cykeln för att cykla hemåt, allt som allt landade passet på ca 4 timmar.

På eftermiddagen var tanken sen att köra ett kort pass stakintervaller för att vila benen efter morgonens lilla motion, men en sliten kropp i kombination med oväntat besök från släkt och vänner gjorde att det fick bli en vila.

Idag ska jag nu på morgonen ut och köra stakintervaller och på eftermiddagen elghufsa litegrann, är sliten och go i kropp och själ men det är bara att bita ihop dagen ut.
 
 1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis i efterskott!

Antoni