Solstolsläge

Solen schteeker på rätt så fint idag och vädret är underbart så det är bara att njuta en dag som denna, på sjukfronten har det blivit lite bättre men har fortfarande lite feberkänningar , en dunkande huvudvärk och förkylning. Men men det är väl lika bra att ta all skit på en och samma gång så att man blir av med det sen.

Sitter förövrigt och spånar lite om framtiden och eventuella tävlingar till sommaren, tror det kan vara bra och utvecklande att även få känna lite tävlingspuls på sommaren. Brukar finnas en hel del fina löpar och triathlontävlingar och för att inte glömma orienteringstävlingar i närheten och förhoppningsvis kan det bli en hel del av den varan i sommar. En annan favorit är multisporttävlingar som jag själv tycker är klockrena, jävligt roliga och utmanande och givetvis riktigt bra träning.

En av dessa tävlingar som brukar gå av stapeln i Juni/ Juli varje år är Kfums multisport nedan som ingår eller har iaf ingått i svenska multisportscupen. Tävlingen har start och mål här uppe i Kilsbergen och när det ändå bara är rakt bakom hörnet så har det blivit att man ställt upp under några år, resultaten ser ni nedan. Detta är en tävling som jag definitivt kommer köra i år, antingen med en lagkompis eller i soloklass om nu tävlingen kommer arrangeras.
http://www.kfummultisport.se/

15 Adam Karlsson, Joel Hultin 150 Kg Kärlek 4:06:12

8 Joel Hultin Adam Karlsson Garphyttan 4:06:21

3 Joel Hultin Patrik Karlsson Agne och Svullo 3:47:06

17 Nicke Hultin Joel Hultin Drutten                3:22:53

Annars händer det väl inte så mkt spännande att berätta om, försöker bli helt frisk och kry inför resan till Norge så att man kan glida runt några pass uppe på fjället, kommer dock inte se eller köra detta som någon träning utan som rent balsam för själen. Hä ä ba å åk!

Inga kommentarer: