Vilken dag

Tjena! Man har fullt upp nu för tiden vilket så klart är skönt, hellre det än att bara sitta och dega. Var uppe tidigt imorse och brände av ett pass styrka , hög belastning men mindre i tid för att fortsätta vara pigg framåt helgen. Efter det så blev det jobb och nu sitter man här, vilar ikväll men ska imorgon bitti köra ett pass och en skidlektion runt 7 kvisten, sen på kvällen så blir det intervaller . . . ..

Förövrigt så flyter det på fint nu, nya jycken är en urskön typ och vad gäller skidlektioner och dylikt så har det stegrat i en jävla takt. Troligtvis ska jag även hålla ett läger för ett företag uppe i Torsby i sommar under några dagar + köra stafettvasan för samma gäng, sen så har det även lossnat litegrann på sponsringssidan vilket är kul.

Just nu sitter jag och skriver lite träningsprogram åt två vuxna adepter vilket är intressant, så numera kan man kalla sig PT ochså, personal trainer . Håller även på att försöka dra ihop ett glatt gäng för en lång skaråkningstur på Torsdag . .  .

Inga kommentarer: